golfy 3, jednym kluczem otworzyłem inny zamek

Rozmowy bez żadnych ograniczeń. ;)

Moderator: Moderator

Postprzez strzeliniasty » 30 gru 2013, o 09:01

Radi, nie ja twierdze tylko gosciu ktory go robil auto zgaslo w czasie jazdy zero pradu wywalil imo i modul komfortu
Avatar użytkownika
strzeliniasty
Members
 
Posty: 2656
Dołączył(a): 9 paź 2008, o 22:42
Lokalizacja: Strzelin / Wrocław

 

Postprzez Radi » 30 gru 2013, o 11:06

strzeliniasty napisał(a):Radi, nie ja twierdze tylko gosciu ktory go robil auto zgaslo w czasie jazdy zero pradu wywalil imo i modul komfortu


Myślę że to raczej nieszczęśliwy zbieg okoliczności ;-) imo nie jest podłączone do zamków znajduje się tylko w stacyjce
Avatar użytkownika
Radi
Members
 
Posty: 2831
Dołączył(a): 16 lut 2009, o 12:15
Lokalizacja: GKA
Rocznik: 93
Silnik: 2.8 AAA
Paliwo: PB
Nadwozie: 5-drzwiowe

Postprzez chomik » 30 gru 2013, o 12:10

Radi napisał(a):
strzeliniasty napisał(a):Radi, nie ja twierdze tylko gosciu ktory go robil auto zgaslo w czasie jazdy zero pradu wywalil imo i modul komfortu


Myślę że to raczej nieszczęśliwy zbieg okoliczności ;-) imo nie jest podłączone do zamków znajduje się tylko w stacyjce

dokładnie , jezei imo jest inne tzn kodowanie , to auto poprostu nie odpali i tyle . nic nie moze sie stać .
Avatar użytkownika
chomik
Fanatyk
 
Posty: 1172
Dołączył(a): 29 lis 2010, o 01:26
Lokalizacja: Toruń

Postprzez Opik » 30 gru 2013, o 13:28

chomik napisał(a):dokładnie , jezei imo jest inne tzn kodowanie , to auto poprostu nie odpali i tyle . nic nie moze sie stać .


dokładnie ;) też przerabiane było

niefortunny zbieg okoliczności Ci się trafił
Avatar użytkownika
Opik
Members
 
Posty: 7058
Dołączył(a): 28 lis 2011, o 22:22
Lokalizacja: Lublin
Silnik: 2.0
Paliwo: PB+LPG
Nadwozie: 3-drzwiowe

Poprzednia strona




Powrót do Na luzie

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości