Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Golf III - jako taxi?
Witam, związku że mam dużo wolnego czasu chciałbym otworzyć własną działalność i jeździć na taryfie. Posiadam prace (umowa o prace) i pracuję w nocy weekendu wolne, całe dni mam wolne więc wpadłem na pomysł by mieć dodatkowy dochód. Jak wiadomo od stycznia 2014 zniesiono licencje w miastach poniżej 100 tyś (moje liczy 30). Posiadam golf 3 w gazie, jak myślicie warto ryzykować? W moim mieście jeździ ok 5/6 taksówek. Jakich kosztów mogę się spodziewać?
- dodge
- Czytacz
przede wszystkim zadbac o komfort pasazerow czyli klima podstawa. jakich kosztow - jechac na montaz taxometru (do firmy by zgrala go z licznikiem), auto 5drzwiowe, najlepiej kombi zarejestrowanie dzialalnosci, kogut taxi, noi przygotuj sie na "konkurencje" bo zlotowki to jedna wielka mafia
-

strzeliniasty - Members
Sąsiad ma gofra 3kombi w tdi pomyka nim już chyba z 5 lat jako" złotówa"i nie narzeka z reszta z tego co widze to po chorzowie pomyka z 6 golfów jako taxi
diesel musi dymić 

-

karol MAŁY - Czytacz
Moim skromnym zdaniem to nie zda egzaminu to nie te czasy. Ja osobiście jak miałbym płacić te ponad 2 zł/km (wiadomo zależy kiedy gdzie itp) i gnieść się w golfie mk3 to chyba bym chłopa wyśmiał i ogóle bym nie wsiadł. Moim zdaniem auto jest przede wszystkim za małe mowa o tylnej kanapie. Ale jak to mówią do odważnych świat należy.
-

Radi - Members
- Rocznik: 93
- Silnik: 2.8 AAA
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 5-drzwiowe
zgadzam sie z Radim. Co innego jak jedziesz w swojej ekipie ludzie z tylu sie wygodnie umoscili, a co innego jak wozisz obcych, nie zawsze swiezych gosci
mi by bylo szkoda samochodu na takie manewry. Na taryfie w tej cenie to Pasek B3/B4
mi by bylo szkoda samochodu na takie manewry. Na taryfie w tej cenie to Pasek B3/B4Ostatnio edytowano 5 sty 2014, o 12:02 przez Opik, łącznie edytowano 1 raz
-

Opik - Members
- Silnik: 2.0
- Paliwo: PB+LPG
- Nadwozie: 3-drzwiowe
- ivo20
- Berbeć
- Rocznik: 1995
- Silnik: 1800
- Paliwo: PB
niedawno w gdańsku jechałem golfem 3 variant , wsiadlęm do niego stały lepsze autka wybrałem golfa bo sam mam 

Mój GOLF moj-golf/joker-1-9-tdi-t61143.html
-

hanawald - Members
- Rocznik: 97
- Silnik: 1.9 tdi
- Paliwo: ON
• Strona 1 z 1