Moderator: Moderator
jak pracuje w sklepie internetowym www.dodomku.pl cos takiego jak alma czy bomi tylko z dostawa na cala polske i swiat, duzy wybór zarcia dla dzieci. W lutym minie 2 rok pracy tam i puki co nie narzekam 

Ostatnio edytowano 31 gru 2011, o 13:33 przez Tesseract, łącznie edytowano 1 raz
-

Tesseract - Czytacz
od Poniedziałku do Piątku - Student Prawa
co drugi tydzień na weekend - Student Rachunkowości i Finansów
Przerwy w roku jak wakacje, lub okres między sesją i a kolejnym semestrem. Praca w firmie elektrycznej jako monter złącz pomiarowych, czyli kładę kable na słupy i doprowadzam prąd do domów. Dobrze płatna praca jak na mój wiek.
Byłe fuszki:
3 miesiące brukarz
5 miesięcy wykończenia, ogrodzenia, brukowania
2 miesiące pilot Tira w Anglii z nad gabarytami (woziliśmy caravany)
co drugi tydzień na weekend - Student Rachunkowości i Finansów
Przerwy w roku jak wakacje, lub okres między sesją i a kolejnym semestrem. Praca w firmie elektrycznej jako monter złącz pomiarowych, czyli kładę kable na słupy i doprowadzam prąd do domów. Dobrze płatna praca jak na mój wiek.
Byłe fuszki:
3 miesiące brukarz
5 miesięcy wykończenia, ogrodzenia, brukowania
2 miesiące pilot Tira w Anglii z nad gabarytami (woziliśmy caravany)
-

Berathor - Czytacz
Berathor, o kolega ze Skarlandu!!
Ja tam wciąż bez zmian- cynkujemy
Ja tam wciąż bez zmian- cynkujemy

Mój Goferek- były:
moj-golf/czarnuch-by-czaro-t26881.html
moj-golf/czarnuch-by-czaro-t26881.html
-

czaro - Members
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 5-drzwiowe
- Poldek
- Fanatyk
Ja pracuje w 3 firmach :
Europejskim Centrum Odszkodowań. Pomagam w uzyskaniu odszkodowania za szkody powstałe w wypadkach komunikacyjnych, wypadkach w miejscach publicznych oraz pracy.
Eurogwarant - pomagam w uzyskaniu odszkodowań za urządzenia przesyłowe znajdujące sie na Twojej ziemi. Czyli mówiąć po naszemu jeśli na Twojej ziemi jest słup energetyczny, telefoniczny, gazociąg lub wodociąg to należy Ci sie odszkodowanie
AXA - ubezpieczenia na życie
Europejskim Centrum Odszkodowań. Pomagam w uzyskaniu odszkodowania za szkody powstałe w wypadkach komunikacyjnych, wypadkach w miejscach publicznych oraz pracy.
Eurogwarant - pomagam w uzyskaniu odszkodowań za urządzenia przesyłowe znajdujące sie na Twojej ziemi. Czyli mówiąć po naszemu jeśli na Twojej ziemi jest słup energetyczny, telefoniczny, gazociąg lub wodociąg to należy Ci sie odszkodowanie
AXA - ubezpieczenia na życie
- kamil20
- Czytacz
Obecnie jestem uczniem, niedługo mam nadzieję stać się studentem. A dorabiam sobie przy roznoszeniu ulotek 

Obecny Golfik : moj-golf/moje-bon-jovi-d-t56983.html
Dawny Golfik: moj-golf/vw-golf-1-8-gt-t33018.html
Dawny Golfik: moj-golf/vw-golf-1-8-gt-t33018.html
-

AdamPLSieradz - Badacz tematu