Moderator: Moderator
Re: Czy mnie wzrok nie myli ?
Poukładacie trochę kolorki, ogólny ład i skład i powinno być ok 

-

shift00 - Gaduła
- Rocznik: 96
- Silnik: 1.8T++
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
Okno szybkiej odpowiedzi mogłoby być cały czas widoczne. Uważam że pełen edytor mógłby wyświetlać się na dole strony a nie w jej górnej części jak obecnie. A i to o czym kiedyś wspominałem. Możliwość wstawiania filmików oraz przycisk Lubie To pod każdym postem w działach Mój Golf III oraz Offtopie.
Tak też to miałem. 4 strony. Jak się nie mylę. No i wiadomości też mi zniknęły. Mówi się trudno.
Kolejne pytanie - Wy też macie jakieś dziwne wiadomości w skrzynce? O temacie "lampki"
Tak też to miałem. 4 strony. Jak się nie mylę. No i wiadomości też mi zniknęły. Mówi się trudno.
-

Paweu - Members
- Rocznik: 1111
- Silnik: 0.8
- Paliwo: CNG
- Nadwozie: cabrio
Kolejna sprawa - zauważył ktoś że punkty pomocy zniknęły? 

-

shift00 - Gaduła
shift00 napisał(a):Kolejna sprawa - zauważył ktoś że punkty pomocy zniknęły?
NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
R.I.P Mystic B. [*]
-

BartheZz_3 - Members
- Rocznik: 95
- Silnik: 1Z
- Paliwo: ON
- Nadwozie: kombi
U mnie na kompie forum jest za szerokie jeszcze a na telefonie idealne wtf? , pełno błędów jest w skryptach wczytujących , przydałoby się logo VW po lewej stronie zamiast tego "czerwonego" pkt pomocy jak wczesniej , żeby pisało że ten post jest nie przeczytany jak wczesniej , dużo to pomagało
PS: mam nadwozie 3-dzwi i nie mogę tego zaznaczyć , i są problemy z wyznaczeniem paliwa na profilu
PS: mam nadwozie 3-dzwi i nie mogę tego zaznaczyć , i są problemy z wyznaczeniem paliwa na profilu
-

GolfiarzJR - Administrator
- Rocznik: 1984
- Silnik: 2.5
Obstawiam, że lista przyjmuje pierwszą wartość jako pustą, stąd nie można wybrać PB i 3-drzwi.
-

shift00 - Gaduła
Kolejna sprawa - ogłoszenia przechodzą bez weryfikacji, można odpisywać na tematy w sprzedam/kupie/zamienie
Kolejna - czy jest opcja ustawienia przekierowań dla starych linków? Masa tematów ma łącza do innych, których teraz nie można odpalić.
Kolejna - czy jest opcja ustawienia przekierowań dla starych linków? Masa tematów ma łącza do innych, których teraz nie można odpalić.

-

shift00 - Gaduła
shift00 napisał(a):Obstawiam, że lista przyjmuje pierwszą wartość jako pustą, stąd nie można wybrać PB i 3-drzwi.
Wystarczy wirtualnie wstawić do swojej fury LPG i można potwierdzić

-

Pro100 - VIP
- Rocznik: 93
- Silnik: R32
- Nadwozie: 5-drzwiowe
Pro100 napisał(a):shift00 napisał(a):Obstawiam, że lista przyjmuje pierwszą wartość jako pustą, stąd nie można wybrać PB i 3-drzwi.
Wystarczy wirtualnie wstawić do swojej fury LPG i można potwierdzić
Latam na CNG
kabrioletem.-

shift00 - Gaduła
W poście można umieścić tylko 3 linki co na forum gdzie ludzie prezentują swoje samochody wg. mnie jest głupotą.. W dodatku nie można edytować starych postów a dużo ludzi aktualizuje sobie pierwszą wiadomość
-

deusiwo - Members
- Silnik: ADZ
- Nadwozie: 5-drzwiowe
Na forum można dodawać załączniki.
Załączniki są wgrywane bezpośrednio na serwer i działają tak długo jak forum. Bezsensownym jest dodawanie zdjęć na zewnętrzne serwery. Zdjęcia takie z czasem wygasają lub są usuwane, a wiadomości zostają z linkami prowadzącymi w nicość...
A po co edytować stare posty? W jakim celu? Edycja postu jest dostępna przez kilkadziesiąt minut po jego napisaniu. W sam raz na poprawę błędów itp. Ideą forum jest odpowiedź na poprzednią wiadomość. Chyba za każdym razem nie czytasz całego wątku od początku sprawdzając czy ktoś nie edytował swoich postów. Zresztą ludzie często zmieniają swoje posty, gdy okazują się że nie mają racji. Tyle, ze później taka dyskusja wygląda debilnie.
Sprawa prosta. Ktoś chce zmian, niech proponuje, a inni popierają, lub nie. Nie można spełniać zachcianek i kaprysów jednostek.
Załączniki są wgrywane bezpośrednio na serwer i działają tak długo jak forum. Bezsensownym jest dodawanie zdjęć na zewnętrzne serwery. Zdjęcia takie z czasem wygasają lub są usuwane, a wiadomości zostają z linkami prowadzącymi w nicość...
A po co edytować stare posty? W jakim celu? Edycja postu jest dostępna przez kilkadziesiąt minut po jego napisaniu. W sam raz na poprawę błędów itp. Ideą forum jest odpowiedź na poprzednią wiadomość. Chyba za każdym razem nie czytasz całego wątku od początku sprawdzając czy ktoś nie edytował swoich postów. Zresztą ludzie często zmieniają swoje posty, gdy okazują się że nie mają racji. Tyle, ze później taka dyskusja wygląda debilnie.
Sprawa prosta. Ktoś chce zmian, niech proponuje, a inni popierają, lub nie. Nie można spełniać zachcianek i kaprysów jednostek.
- sebaa
- Administrator
wiec by się przydała chociaż w jednym miejscu pełna kontrola nad postem... pierwszy post tematu w dziale "mój Golf" sam staram się wszystko umieszczać na pierwszej stronie, żeby ktoś kto pierwszy raz wchodzi w mój temat mógł w jednym miejscu zobaczyć cały postęp prac zamiast szukać i grzebać przez 75 stron tematu... wtedy jest czysty i estetyczny opis.
reszta ciul, ale w tym miejscu naprawdę by było w porządku takie coś.
reszta ciul, ale w tym miejscu naprawdę by było w porządku takie coś.
R.I.P Mystic B. [*]
-

BartheZz_3 - Members
- Silnik: 1Z
- Paliwo: ON
- Nadwozie: kombi