Moderator: Moderator
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Co myslicie o tej Audiczce?
Mam pytanko: co myślicie o takiej Audiczce? http://otomoto.pl/audi-100-super-stan-2 ... 04181.html Jakie są słabe punkty, na które warto zwrócić uwagę przy zakupie tego modelu? Czy ten silnik 2.0 115 km to ten sam motor, który jest w Golfikach i nadaje się do gazu, bo podobno w Audi jest mechaniczny wtrysk paliwa? Co myślicie o tym egzemplarzu i o cenie?
Obecny Golfik : moj-golf/moje-bon-jovi-d-t56983.html
Dawny Golfik: moj-golf/vw-golf-1-8-gt-t33018.html
-

AdamPLSieradz - Badacz tematu
ja sercem jestem za audi zawsze
kolor troche nie ten teges. ale stara cygareta sadze ze blache ma jeszcze lepsza co nie jeden golf
to ten sam silnik co w golfach tylko kod silnika chyba inny jest z tego co pamietam.. odnosnie wtrysku nie wiem, wiem ze w tych cygaretach najbardziej wytrzymale diesle 2.5 byly pozniej juz sie zesraly
kolor troche nie ten teges. ale stara cygareta sadze ze blache ma jeszcze lepsza co nie jeden golf
to ten sam silnik co w golfach tylko kod silnika chyba inny jest z tego co pamietam.. odnosnie wtrysku nie wiem, wiem ze w tych cygaretach najbardziej wytrzymale diesle 2.5 byly pozniej juz sie zesralyJAK RYCERZE ZAWSZE BRONIMY HONORU {Z}
-

Golfik1986 - Ekspert
Koledzy kochani, szukam jakiegoś auta, bo Golfika sprzedalem, mam jeszcze Merca w124, ale chyba dlugo nim nie pojezdze, a co myslicie o tym: http://allegro.pl/show_item.php?item=2411262606
Tak wiem, znam wszystkie powiedzenia na temat tej marki, obiegowa opinie też znam, ale patrzac na to trzeźwym okiem to za takie pieniądze to dobry wóz, mechanicznie są dobre, jakby się udało znależć nie pognitego? Golfa sprzedałem , bo 1. blacha słaba 2. chcę coś większego ( wyjazdy z rodziną)
Rozważam jeszcze zakup Passata 1.8 lub 2.0 ze znanymi nam doskonale silnikami xd
Tak wiem, znam wszystkie powiedzenia na temat tej marki, obiegowa opinie też znam, ale patrzac na to trzeźwym okiem to za takie pieniądze to dobry wóz, mechanicznie są dobre, jakby się udało znależć nie pognitego? Golfa sprzedałem , bo 1. blacha słaba 2. chcę coś większego ( wyjazdy z rodziną)
Rozważam jeszcze zakup Passata 1.8 lub 2.0 ze znanymi nam doskonale silnikami xd
-

Ok, znalazłem teraz coś takiego : http://otomoto.pl/bmw-520-gaz-sekwencja ... 02554.html
ciekawe, cena dość niska i do tego sekwencja?
ciekawe, cena dość niska i do tego sekwencja?
-

bierz pod uwagę że to BMW-będziesz miał wydatek co z tego że w gazie jak spali jeszcze raz tyle gazu co benzyna na jedno wyjdzie bmw to paliwo żerne samochody
-

Siw3k - Members
- Rocznik: 2002
- Silnik: 1.8T
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 5-drzwiowe
Ford i jeszcze w dieslu toż to samo zło nigdy nic na f ani francuza, bmw to już lepiej wygodne, jest czym jechać ale koszt eksploatacji to masakra. Pomyśl lepiej nad jakimś VAGiem. Takie moje zdanie
-

AdiK__ - Members
- Rocznik: 2003
- Silnik: AVF+
- Paliwo: ON
- Nadwozie: kombi
Siw3k napisał(a):bierz pod uwagę że to BMW-będziesz miał wydatek co z tego że w gazie jak spali jeszcze raz tyle gazu co benzyna na jedno wyjdzie bmw to paliwo żerne samochody
Bull Shit.
Każdy pali dużo jak go ciskasz. Miałem kilka BMW i wiem ile pala.
Jednak odradzałbym ten silnik w "piątce" bo to trochę za mało jak na tak ciężką budę. Chyba, że nie zależy Ci na osiągach. Części jest do tego pełno i nie są jakoś specjalnie drogie. Przed zakupem sprawdziłbym stan blach, czy nie bita i czy silnik to nie złom. Forda lepiej omijaj z daleka

"Sadzić, palić, zalegalizować"
- Martin_Sg
- Czytacz