TOMEK 84, no to odrazu trzeba było pisać ze masz wirusa.....taki bank to ja rozumiem... no to nic dziwnego ze 110tki obieżdżasz...
Adi, juz sie nie denerwuj słoneczko -hehe:lol:
ja dziś w koncu chodziaż swojego umyłem a wcześniej- z rańca zmieniłem ECU z mocniejszym wirusem...tamten juz sie jakiś taki słby zrobił wiec trzeba było zrobic małą poprawkę u Leoparda
Moderator: Moderator
-

SotoM - Members
- Rocznik: 2007
- Silnik: BRD
- Paliwo: ON
- Nadwozie: kombi
wrusa wywalonego kata i takie małe przeróbki które sam porobiłem z wydechem i silnikiem jeszcze wtryski chce wymienic
i zawieszenie naprawic
bo od gleby mi całe wysiadło
no ale 110tki padają jak muchy
2wu litrowe bendzyniaki które mają ok 115 koni tez nie dają rady
ale na starcie mam z nimi mały problem ale 3 bieg i się po mału oddalam

i zawieszenie naprawic
bo od gleby mi całe wysiadło
no ale 110tki padają jak muchy
2wu litrowe bendzyniaki które mają ok 115 koni tez nie dają rady
ale na starcie mam z nimi mały problem ale 3 bieg i się po mału oddalam

-

TOMEK 84 - Members
Umyłem mojego dziada 

Mój golf, nowe fotki str 2 http://www.golf3.pl/topics2/moje-srebrn ... vt8535.htm
-

Piotrek89 - Czytacz
wymieniłem termostat. w tygodniu wieczorową porą zmienie klocuchy przednie a jutro albo pojutrze olej w siewniku...
[ Dodano: 2008-12-09, 01:02 ]
TOMEK 84a co robiłeś z tym wydechem i przy silniku?? zaślepiłeś EGR?? co do wtrysków to szukaj wtrysków od silnika ASV- to ważne. nie od AFN'a... ASV'ły sa bardziej wydajniejsze...IC też zmieniałeś na wiekszy??
TOMEK 84a co robiłeś z tym wydechem i przy silniku?? zaślepiłeś EGR?? co do wtrysków to szukaj wtrysków od silnika ASV- to ważne. nie od AFN'a... ASV'ły sa bardziej wydajniejsze...IC też zmieniałeś na wiekszy??
-

SotoM - Members
- Rocznik: 2007
- Silnik: BRD
- Paliwo: ON
- Nadwozie: kombi
Nakleiłem wlepkę klubową na auto
. W końcu 
. W końcu 
Moje mk3
“go to work, send your kids to school
follow fashion, act normal
walk on the pavements, watch T.V.
save for your old age, obey the law
Repeat after me: I am free”
“go to work, send your kids to school
follow fashion, act normal
walk on the pavements, watch T.V.
save for your old age, obey the law
Repeat after me: I am free”
-

e2 - Members
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
SotoM napisał(a):wymieniłem termostat. w tygodniu wieczorową porą zmienie klocuchy przednie a jutro albo pojutrze olej w siewniku...
zaslepiłem erg wstawiłem sport filtr w puche mam ic od dostawczego vw elteka tego z najwiekszą paką jak go zmieniłem to zbiera się po niżej 1800 obr\min już ładnie ciągnie i się wkręca
wstawiłem chipa wywaliłem kata jest tylko ostatni tłumnik orginalny waalkera od tdi tylko te 2wie rurki wywaliłem rozwierciłem je do jednej i w srodek tej dziury wspawałem jedną koncówke wm sport rozchodzącą sie na dwie daje niezły efekt ładnie sobie gwizda na spadających obrotach a jak nim jade i tak ostro wdepne np na 2gim biegu to jest straszny szum i syk za mnoą słychac go mocno w samochodach co za mną jadą tak szumi
jak bym miał 2.5 motor pod maską każdy kto nie wie jaki mam silni9k to mi się pyta i jest zdziwiony
męczą mnie te wtryski jeszcze chcę je założyc ale dopiero na wiosne bo teraz kasa w mieszkanie idzie
ale mówie ci nie jeden był w szoku jak na 2jce palił laka i jeszcze go odstawił nagram filma porobie foty to ci podesle
jest zglebowany i takie tam małe poprawki z wyglądu lampy dokładki audio ale podoba sie
pozdro
-

TOMEK 84 - Members
wymieniłem filtr kabinowy .... i w końcu jak wysiadam ze swojego traktorzyka nie mam posmaku ropy w ustach hehe
no i przestało parować .... swoją drogą znalazlem ciekawy okaz jakiegoś owada to auto było w horwacji jakiś czas he w polsce takie wielkie "helikoptery" nie latają 
no i przestało parować .... swoją drogą znalazlem ciekawy okaz jakiegoś owada to auto było w horwacji jakiś czas he w polsce takie wielkie "helikoptery" nie latają 
- morsdicti
- Members