Moderator: Moderator
Olej w postaci Majonezu zapchał pompę oleju i silnik powiedział papa... 

moj-golf/vw-golf-3-rolling-stones-t4304.html - Mój red Rolling Stones 

-

Bonix - Badacz tematu
Z powodu braku czasu na wymiane szczotek i tulejek w rozruszniku golf chciał sie spalic ze wstydu (dosłownie widziałem ogien pod maska)
Czesci jak zawsze lezały juz kupione i przy -16 nastapiła regeneracja rozrusznika poprzedzona gaszeniam. Rozrusznik zap... jak krolik po koksie
Czesci jak zawsze lezały juz kupione i przy -16 nastapiła regeneracja rozrusznika poprzedzona gaszeniam. Rozrusznik zap... jak krolik po koksie

- cineek25
- Czytacz
ja poodpalałem swojego gran-variata i sliwke klekota by jutro na 6 rano miec czym jechac do pracy haha
Aktualnie posiadam golfa III 1.9 TD umierajacego na ruda ospe i to >>> pozostale/chrysler-voyager-jaszczur-t77315.html a miałem tez audi 80 b4, byl tez golf III 1.8 GT i golf III kombi i vento.
-

trojeczkaGT - Members
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
-

Gesiu_15 - Moderator Globalny
- Rocznik: 1994
- Silnik: 2.0 2E GTI
- Paliwo: PB+LPG
No ja musiałem wjechać na podnośnik zdjąć zderzak gril i belke z przodu noo i maske ogarnąć tak "na razie"-,-
Beleczke wyprostowałem bo "się wygieła" w druga strone xD zderzak ledwo trzymał kierunki wisiały
Ale co tam golfina żyje dobrze że chłodnica cała ;*
Beleczke wyprostowałem bo "się wygieła" w druga strone xD zderzak ledwo trzymał kierunki wisiały
Ale co tam golfina żyje dobrze że chłodnica cała ;*
"Nigdy nie poganiaj mechanika, nigdy nie kłóć się z ludźmi podającymi ci obiad i nigdy nie kombinuj z elementami auta, które trzymają cię na drodze"
-

BiałeGT - Czytacz
zrobilem sobie spryskiwacz z tylu by jakos przejezdzic zime bo masakra jak szyba sie zasyfia w taka ciapowata pogode, podlaczone radio i teraz mozna juz spokojnie smigac gran-variatem do pracy 

Aktualnie posiadam golfa III 1.9 TD umierajacego na ruda ospe i to >>> pozostale/chrysler-voyager-jaszczur-t77315.html a miałem tez audi 80 b4, byl tez golf III 1.8 GT i golf III kombi i vento.
-

trojeczkaGT - Members
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
-

Gesiu_15 - Moderator Globalny
- Rocznik: 1994
- Silnik: 2.0 2E GTI
- Paliwo: PB+LPG