ubezpieczylem ventyla w mtu na siebie bez przerejestrowania.
z racji ze jezdzilem golfem rok na tate wspolwasciciela to dali mi 60 % znizek jego i dzieki temu mam juz swoje 60 % tylko zwyzke za wiek w sumie na rok place 800 zl i mam auto na siebie tylko.
Moderator: Moderator
Aktualnie posiadam golfa III 1.9 TD umierajacego na ruda ospe i to >>> pozostale/chrysler-voyager-jaszczur-t77315.html a miałem tez audi 80 b4, byl tez golf III 1.8 GT i golf III kombi i vento.
-

trojeczkaGT - Members
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
Wymienione gumy w przednich wahaczach, lewy drążek kierowniczy i wydech cały aż od kolektora;] No i wcześniej oczywiście poskładany po BUM!!!
Moje vwozidełko: moj-golf/golf-3-by-bendi-t35710.html
- bendi86
- Badacz tematu
Witajcie. Dzisiaj do mojego GOLFa doszedł emblemat GTI z przodu na Grill. Pod maską powyczyszczałem przewody i podzespoły, oraz dodałem czerwony kolor gdzieniegdzie.
Zrobiłem zaprawkę na nadkolu.
Zrobiłem zaprawkę na nadkolu.
B- Jest C- Jest C+E- Jest KW- Jest
- HubertO
- Badacz tematu
Wyło w samochodzie już przy 60-tce, podejrzewałem łożyska z przodu, okazało się że z tyłu, wymieniłem. Teraz z kolei sprzęgło zaczyna się już ślizgać i już jest kolejny spory wydatek, eech, stare to jest dobre wino i skrzypce, ale nie samochód 

kolor- czarny, rocznik-94 Pink Floyd. Nie tuningowany, oryginalny fabryczny !
- lesmie
- Czytacz
Walnolem na rondzie w kraweznik i ugiolem felge, dobrze ze w nocy bylo i zero ruchu.
Tak sie konczy drift jak sie czlowiek za bardzo rozpedzi, a z pol godziny golfika menczylem na tym rondzie.
-

murgen - Gaduła
Widze nie tylko ja miałem spotkanie z krawężnikiem.. Bilans-dwie felgi do wymiany z jednego koła powietrze zaczęło uchodzić od razu z drugiego mam nadzieje, że nie zejdzie. Poniosła mnie fantazja;)
Moje GTI- moj-golf/czarna-popierdowa-t50099.html
-

Floorian - Badacz tematu
- Rocznik: 1994
- Silnik: 2.0 ADY
a ja ventylem wlecialem do rowu dzisiaj
bylo z gorki jechalem 40 km/h hamujac silnikiem a jak zlapal lod to bziuuuuum zakret w lewo a ja prosto a row ok 1.5 m wysokosci
bez 80-tki ciagnik taki nie obeszlo sie ale vento cale tylko blotnik sie odczepil ale juz zaczepiony
bylo z gorki jechalem 40 km/h hamujac silnikiem a jak zlapal lod to bziuuuuum zakret w lewo a ja prosto a row ok 1.5 m wysokosci
bez 80-tki ciagnik taki nie obeszlo sie ale vento cale tylko blotnik sie odczepil ale juz zaczepiony

Aktualnie posiadam golfa III 1.9 TD umierajacego na ruda ospe i to >>> pozostale/chrysler-voyager-jaszczur-t77315.html a miałem tez audi 80 b4, byl tez golf III 1.8 GT i golf III kombi i vento.
-

trojeczkaGT - Members