. Fakt jest taki że jak następnym razem zgnije w wiadomym miejscu to już wymiana całych błotników będzie. progi też są już baaaardzo kiepskie,ale nie ma kasy.Moderator: Moderator
Dziś zostały wstawione reperaturki,niestety krzywo ale możliwości błotnika na więcej nie pozwoliły,moje umiejętności też
. Fakt jest taki że jak następnym razem zgnije w wiadomym miejscu to już wymiana całych błotników będzie. progi też są już baaaardzo kiepskie,ale nie ma kasy.
. Fakt jest taki że jak następnym razem zgnije w wiadomym miejscu to już wymiana całych błotników będzie. progi też są już baaaardzo kiepskie,ale nie ma kasy.Mój Panzerwagon moj-golf/butelkowy-mkiii-zybiego-t40942.html
-

zybi - Badacz tematu
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
a mnie koledzy niebiescy za trzymali i do walili sie o brak nalepki na szybie
i obeszło sie po uczeniem ale powiedzieli że następnym razem dow. zabiorą i 500 mandatu 
i obeszło sie po uczeniem ale powiedzieli że następnym razem dow. zabiorą i 500 mandatu 
-

mariusz325 - Gaduła
- Rocznik: 1996
- Silnik: 1900
- Paliwo: ON
- Nadwozie: 5-drzwiowe
mały serwis czyli zalany Castrol 10w40, nowe filtry, i pasek mikro bo średnio już wyglądał 
Sarkazm - ponieważ strzelanie do idiotów jest wciąż nielegalne.
-

trollu - VIP
- Rocznik: 0
- Silnik: byl ADY jest M52TUB28
- Paliwo: PB+LPG
- Nadwozie: kombi
Wymieniłem łożyska na tylnej osi i skasowałem błędy z czujników które powodowały nie równą prace silnika( teraz chodzi jak nówka)

- lukasz00545
- Berbeć
wypolerowany i ori dokładka na przód (szeroka podróba posypała się po tygodniu). Pomalowane bębny i zaciski na czerwono.

Moje vwozidełko: moj-golf/golf-3-by-bendi-t35710.html
- bendi86
- Badacz tematu
golfik został konkretnie zarejestrowany = forumowe wlepki na aucie 

germański zadbany automobil 95'
http://www.golf3.pl/topics2/golf-3-gt-1 ... t46821.htm
http://www.golf3.pl/topics2/golf-3-gt-1 ... t46821.htm
-

rafaliskoMK3 - Czytacz
W tym tygodniu wskoczyly nowe tarcze klocki wymienione zostały lozyska we wszystkich kolach w sobotę będzie jeszcze polerka całej budy oraz odswierzenie plastików malowanie lusterek i haka z tylu na czarno
A jakiś miesiąc temu wskoczyła tuba ze wzmacniaczem i wymieniłem mechanizm podnoszenia szyby.
A jakiś miesiąc temu wskoczyła tuba ze wzmacniaczem i wymieniłem mechanizm podnoszenia szyby.
Moje VWozidelko
> moj-golf/mkiii-dawidjg-recaro-projektory-gwint-borbet-t-t40840.html
> moj-golf/mkiii-dawidjg-recaro-projektory-gwint-borbet-t-t40840.html-

DawidJG - Badacz tematu
-

leyn - Badacz tematu
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
poprawiony zaplon . umyty 

Wódka 25zł; Kieliszki 5zł ;spojrzenie matki gdy wracasz do domu nad ranem--bezcenne
moj-golf/bordowy-metalic-by-sitos-banditos-t23878.html
moj-golf/bordowy-metalic-by-sitos-banditos-t23878.html
-

sitek699 - Members
lekkie przygotowanie do zimy
od kilku dni konserwacja! macham sobie pedzelkiem po nadkolach i calutkim podwoziu, niestety dziś pogoda nie pozwala mi dokonczyc prac
ku memu zdziwieniu "prawie" wszystko jest zdrowiutkie, prawy blotnik tylko zaczyna wolac o pomoc, ale ten rok jeszcze obleci..chyba, ze na prawde juz nie bede mogl na to patrzec
od kilku dni konserwacja! macham sobie pedzelkiem po nadkolach i calutkim podwoziu, niestety dziś pogoda nie pozwala mi dokonczyc prac
ku memu zdziwieniu "prawie" wszystko jest zdrowiutkie, prawy blotnik tylko zaczyna wolac o pomoc, ale ten rok jeszcze obleci..chyba, ze na prawde juz nie bede mogl na to patrzec-

Michu! - Badacz tematu
- Rocznik: 1993
- Silnik: 1.4 ABD
- Paliwo: PB+LPG