Moderator: Moderator
Nie dziś,ale wczoraj zmiana obuwia na letnie i kupiłem ładną (bez rdzy) klapę bagażnika (wkrótce lakierowanie i wymiana 

Mój Panzerwagon moj-golf/butelkowy-mkiii-zybiego-t40942.html
-

zybi - Badacz tematu
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
przedwczorej zmiana na alu + dystanse 21mm dotoczone z pomoca Grzesia
pomalowane zaciski i bebny na czerwien natomiast wczorej polerka oraz skrocenie szpilek 
pomalowane zaciski i bebny na czerwien natomiast wczorej polerka oraz skrocenie szpilek Wódka 25zł; Kieliszki 5zł ;spojrzenie matki gdy wracasz do domu nad ranem--bezcenne
moj-golf/bordowy-metalic-by-sitos-banditos-t23878.html
moj-golf/bordowy-metalic-by-sitos-banditos-t23878.html
-

sitek699 - Members
wymiana amorkow na tatechnix, koncowki drazkow, tuleje z przodu, zalozylem gumy usztywniajace z tylu, noi keskiny zagoscily na autku 

-

strzeliniasty - Members
Wczoraj wymiana "banana" na sportowa kiere 32cm
i koncowka tlumika podwojna nierdzewka
juz niedlugo alu z nowkami oponami wleca na swoje miejsce
i koncowka tlumika podwojna nierdzewka
juz niedlugo alu z nowkami oponami wleca na swoje miejsce

- Poldek
- Fanatyk
Zregenerowałem gwint FK. Na przód wchodzą wkłady od mk1 a jakby ktoś potrzebował nakrętek na zabezpieczenie wkładu w gwincie to również mk1 lub audi 80 

-

AdiK__ - Members
- Rocznik: 2003
- Silnik: AVF+
- Paliwo: ON
- Nadwozie: kombi
naprawiłem sobie dzisiaj szyberdach - wymiana plastikowego pajączka z przodu, zmontowałem włączanie grzanych luster na oddzielnym ori knefelku ( od szyby tylnej tyle ze inny rocznikowo), zamontowałem ori uchwyt na gaśnicę i trójkąt - trójkąt trzeba dokupić inny , zlokalizowałem "żyłę wodną" w kabinie - wężyk po prawej stronie wypadł z lejka w słupku - usterka usunięta , zdemontowałem schowek do modzenia oświetlenia , wydłubałem z gadziny wiadro brudu po zimie - teraz jest pucuś glancuś i umówiłem się z znajomym na wymianę progów + reperaturka prawa - przyszły weekend . Części zakupić czas . 

był MÓJ DRAGOONGREEN jest Borówka VARIANT
-

thomasg - Gaduła
a ja jak najbardziej polecam. A tak poza tym to czyszczenie wnetrza:)Piaggio napisał(a):co raz mniej ludzi poleca tą oliwe, osobiście równiez odradzam,GrZeChU91 napisał(a):Wczoraj wymienilem olej CASTROL 10W40
-

rufi89 - Badacz tematu
O 6 rano go umyłem. Nie moglem wytrzymac, jeżdząc tak brudnym autem. Myslałem ze jadac tak wczesnie nie będzie kolejki, no ale sie pomylilem
(tak na marginesie to trzeba miec niezlego swira zeby w niedziele rano jechac umyc auto,
zamiast do Kosciola to na myjnie zadbac o swoj oltarzyk
)
(tak na marginesie to trzeba miec niezlego swira zeby w niedziele rano jechac umyc auto,
zamiast do Kosciola to na myjnie zadbac o swoj oltarzyk
)Obecny Golfik : moj-golf/moje-bon-jovi-d-t56983.html
Dawny Golfik: moj-golf/vw-golf-1-8-gt-t33018.html
Dawny Golfik: moj-golf/vw-golf-1-8-gt-t33018.html
-

AdamPLSieradz - Badacz tematu
Ja dziś(dokładnie wczorajszy dzień i dzisiejsza noc) "odświeżyłem podsufitkę
nakleiłem nowy materiał i tak z białej zrobiła się czarna 
nakleiłem nowy materiał i tak z białej zrobiła się czarna 
Już niedługo!!!
- tomczibrzoza
- Czytacz
wpadł skórzany mieszek zmiany biegów z czerwoną nicią , oraz kilka gratów z Vento m in wysoki tunel ,kopertówki , lampy i kilka innych dupereli
ze strony technicznej , nowe tuleje belki i wahaczy przednich + łączniki a do tego geometria i koła letnie ,nie zabrakło też mycia i woskowania
wiosna pełną parą
ze strony technicznej , nowe tuleje belki i wahaczy przednich + łączniki a do tego geometria i koła letnie ,nie zabrakło też mycia i woskowania
wiosna pełną parą
-

kondzio631 - Czytacz
Wyciągnąłem pip pip ulotkę zza wycieraczki i miałem się przejechać ale szkoda paliwa, jutro zrobię sobie wycieczkę po Wrocku hehe
- Lobus
- Ekspert