Moderator: Moderator
- Lobus
- Ekspert
policja odpowadzila mnie i golfa pod sam dom haha
jade jade sobie do domku elegancko nawet zgodnie z przepisami i widze z innej ulicy jakies auto jechalo ale ciemno wiec nie widac i jade dalej elegancko zgodznie z przepisami bo cos mi sie cisnac nie chcialo golfa dzis i mam do domu ok 4 km a auto daleko tak z 1 km ode mnie i ja wjezdzam w podworko a auto za mna ja sie patrze a w swietle latarni napis policja haha wjechalem na swoje podworko wysiadam a oni pojechali
chyba sprawdzali czy mieszkam faktycznie tutaj czy tylko jakis piany sie schowal w uliczke 
jade jade sobie do domku elegancko nawet zgodnie z przepisami i widze z innej ulicy jakies auto jechalo ale ciemno wiec nie widac i jade dalej elegancko zgodznie z przepisami bo cos mi sie cisnac nie chcialo golfa dzis i mam do domu ok 4 km a auto daleko tak z 1 km ode mnie i ja wjezdzam w podworko a auto za mna ja sie patrze a w swietle latarni napis policja haha wjechalem na swoje podworko wysiadam a oni pojechali
chyba sprawdzali czy mieszkam faktycznie tutaj czy tylko jakis piany sie schowal w uliczke 
Aktualnie posiadam golfa III 1.9 TD umierajacego na ruda ospe i to >>> pozostale/chrysler-voyager-jaszczur-t77315.html a miałem tez audi 80 b4, byl tez golf III 1.8 GT i golf III kombi i vento.
-

trojeczkaGT - Members
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
podczas jazdy urwal mi sie kabelek od kostki co idzie do wtrysku
efekt ? nie pali auto ale jutro naprawimy
[ Dodano: 2012-01-21, 15:15 ]
ehhh efektow bylo wiecej a raczej zlosliwosc rzeczy martwych
urwal mi sie kabelek od wtyczki od wtrysku
rozsypal mi sie palec rozdzielacza zaplonu
wysiadla mi cewka zaplonowa
kurde a tak kocham golfika o on jest w spiaczce
efekt ? nie pali auto ale jutro naprawimy [ Dodano: 2012-01-21, 15:15 ]
ehhh efektow bylo wiecej a raczej zlosliwosc rzeczy martwych
urwal mi sie kabelek od wtyczki od wtrysku
rozsypal mi sie palec rozdzielacza zaplonu
wysiadla mi cewka zaplonowa
kurde a tak kocham golfika o on jest w spiaczce

Aktualnie posiadam golfa III 1.9 TD umierajacego na ruda ospe i to >>> pozostale/chrysler-voyager-jaszczur-t77315.html a miałem tez audi 80 b4, byl tez golf III 1.8 GT i golf III kombi i vento.
-

trojeczkaGT - Members
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
Witam. Dzisiaj założyłem Golfikowi żarówki H7 Philips Blue Vision. Efekt dość zadowalający. Wcześniej dostał też rurkową LED SMD w kokpicie i bagażniku oraz 2xLED podświetlające tablicę rejestracyjną. Na dniach jeszcze coś dojdzie o czym na pewno poinformuję. 
- markim321
- Czytacz
Nowy akumulator Bosch poprzednik skonał w agonii...
Moje vwozidełko: moj-golf/golf-3-by-bendi-t35710.html
- bendi86
- Badacz tematu
-

mariusz325 - Gaduła
- Rocznik: 1996
- Silnik: 1900
- Paliwo: ON
- Nadwozie: 5-drzwiowe
Wymiana - Tylnych tulejek w wahaczach - lemforder, górnych mocowań - lemforder, łożysko górnych mocowań - fag, sworzni wahacza - swag, drążka kierowniczego - trw, czujnika temperatury paliwa w pompie - bosch, + geometria kół, ustawienie kąta wtrysku 

-

AdiK__ - Members
- Rocznik: 2003
- Silnik: AVF+
- Paliwo: ON
- Nadwozie: kombi