Mi wyszlo 1700 zł na rok ... wziołem niestety na 2 raty:( porażka:(( sam na siebie.1.9;/ Wiadomo;/ct65 napisał(a):Wymieniony rozrząd z pompą wody, 80 zeta za robociznę u mechanika + koszt części, no i myjka zasłużonaNiestety w nocy atrapa, od strony kierowcy, przedniego zderzaka została roztrzaskana przez małe biegające coś...
A ile wam wyszło? Mi jak na swój pierwszy samochód (poprzedni był na ojca) wyszło 1110zł samo OC z NW.duszek_vw napisał(a):kondzio631, Miałem to samo![]()
![]()
![]()
. Myślałem ze wyjde z Siebie.Mam 21 lat,dużą pojemnośc i wzwyszki za wiek;/ Więc wiadomo
![]()
Moderator: Moderator
-

duszek_vw - Czytacz
Wczoraj zmienione ramie tylnej wycieraczki, bo stare się urwało
nowe pióra, podkręcone zawiasy drzwi kierowcy (aż miło wsiadać i wysiadać
) Tankowanko, myjka, która starczyła na powrót do domu - jadąc na noc do pracy, na miejscu wcale nie było widać, że go w ogóle umyłem
no i nie dawno zmiana kół na stalówki z zimówkami.
nie żałuję.
nowe pióra, podkręcone zawiasy drzwi kierowcy (aż miło wsiadać i wysiadać
) Tankowanko, myjka, która starczyła na powrót do domu - jadąc na noc do pracy, na miejscu wcale nie było widać, że go w ogóle umyłem
no i nie dawno zmiana kół na stalówki z zimówkami.
Też brałem gofra na siebie i na dwie raty, bo resztę kasy zamiast na ubezpieczenie to w niego włożyłemduszek_vw napisał(a):Mi wyszlo 1700 zł na rok ... wziołem niestety na 2 raty:( porażka:(( sam na siebie.1.9;/ Wiadomo;/ct65 napisał(a):Wymieniony rozrząd z pompą wody, 80 zeta za robociznę u mechanika + koszt części, no i myjka zasłużonaNiestety w nocy atrapa, od strony kierowcy, przedniego zderzaka została roztrzaskana przez małe biegające coś...
A ile wam wyszło? Mi jak na swój pierwszy samochód (poprzedni był na ojca) wyszło 1110zł samo OC z NW.duszek_vw napisał(a):kondzio631, Miałem to samo![]()
![]()
![]()
. Myślałem ze wyjde z Siebie.Mam 21 lat,dużą pojemnośc i wzwyszki za wiek;/ Więc wiadomo
![]()
nie żałuję.- ct65
- Berbeć
W końcu mam kompletne blendy w zdesiu
Dziś wcisnołem ostatni klocek.
Dziś wcisnołem ostatni klocek.
Zapraszam - mój były variant
moj-golf/gt-tdi-variant-by-maciej78-t36888.html
moj-golf/gt-tdi-variant-by-maciej78-t36888.html
-

maciej78 - Gaduła
W końcu naprawiłem plastikową obudowę termostatu (gwint się urwał
) Założyłem termostat bo cały czas jeździłem na ssaniu
, następnie zmieniłem palec, kopułkę i cewkę. Mam nadzieje że skończą się problemy z odpalaniem w wilgotne dni 
) Założyłem termostat bo cały czas jeździłem na ssaniu
, następnie zmieniłem palec, kopułkę i cewkę. Mam nadzieje że skończą się problemy z odpalaniem w wilgotne dni 
moj-golf/vw-golf-3-rolling-stones-t4304.html - Mój red Rolling Stones 

-

Bonix - Badacz tematu
hehehe a ja dzis kupilem poduche pod silnik w tyg jade po 2 i drążki kierownicze prawy i lewy
dZis kupiony plyn po spryskiwaczy
dZis kupiony plyn po spryskiwaczy

- Poldek
- Fanatyk