Moderator: Moderator
kupilem zimowki 175/65/14 i dywaniki gumowe na zime 

Aktualnie posiadam golfa III 1.9 TD umierajacego na ruda ospe i to >>> pozostale/chrysler-voyager-jaszczur-t77315.html a miałem tez audi 80 b4, byl tez golf III 1.8 GT i golf III kombi i vento.
-

trojeczkaGT - Members
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
dzis
wymiana czujnika wstecznego
pucowanie pranie wnetrza poprawienie tablicy tylniej by nie drzala
oraz zalozone mocniejsze swiatla pozycyjne
nie ukrywam ze nie obylo sie bez Browara 
wymiana czujnika wstecznego
pucowanie pranie wnetrza poprawienie tablicy tylniej by nie drzala
oraz zalozone mocniejsze swiatla pozycyjne
nie ukrywam ze nie obylo sie bez Browara 
Wódka 25zł; Kieliszki 5zł ;spojrzenie matki gdy wracasz do domu nad ranem--bezcenne
moj-golf/bordowy-metalic-by-sitos-banditos-t23878.html
moj-golf/bordowy-metalic-by-sitos-banditos-t23878.html
-

sitek699 - Members
Byłem w zakładzie, który zajmuje się szybami samochodowymi (w tym samym co dwa miesiące temu przyciemniałem). Przykleili mi lotkę, po powrocie do domu zająłem się grillem. Pomalowałem go, a dokładniej tą listwą pod światłami na kolor nadwozia i wyszło mi bardzo ładnie. Myślałem, że dotrze jeszcze dziś do mnie kurier z hokejem od GTI, jednak na ten element muszę poczekać do przyszłego tygodnia...
-

PrzemkoXVI - Members
sporo rzeczy dostał dziś golfik
nowe springi -40/-40 Weitec'a, amory z przodu bilstein b4, łożyska amorów, kpl. poliuretanów przód, tuleja tylnej belki też poliuretanowe, korektor siły hamowania, łożyska tył, czopy tył, szczęki, płyn hamulcowy no i na koniec ustawiona geometria i zbieżność kół
nowe springi -40/-40 Weitec'a, amory z przodu bilstein b4, łożyska amorów, kpl. poliuretanów przód, tuleja tylnej belki też poliuretanowe, korektor siły hamowania, łożyska tył, czopy tył, szczęki, płyn hamulcowy no i na koniec ustawiona geometria i zbieżność kół

-

palio - Administrator
- Rocznik: 95
- Silnik: 1Z++
- Paliwo: ON
- Nadwozie: 5-drzwiowe