Moderator: Moderator
-

Robertuss - Members
- Rocznik: 1999
- Silnik: 2.8 AQD
- Paliwo: PB+LPG
- Nadwozie: 5-drzwiowe
założony BLOS silnik oddycha pełną piersią
Mój GTI 2.0 16V ABF
moj-golf/moj-nowy-nabytek-gti-16v-t6311.html
moj-golf/moj-nowy-nabytek-gti-16v-t6311.html
-

czepi - Members
Pełne i kompleksowe czyszczenie z praniem tylnego dywanika; oczywiście, wymowanie foteli, plastyków i tp. - powód? Wylana odrobina przewożonego mleka prosto od gospodarza (tzn. od krowy
)... po zaledwie jednej dobie i mimo natychmiastowego wytarcia dywanika - "zapach" trudny do opisania: padlina myszy pomieszana ze starym jogurtem; może mleko reaguje tak z wykładziną Golfa?
W każdym razie rada: nie bawić się w wycieranie powierzchowne, nie liczyć, że wyschnie - szybka rozbiórka do blach i pranie wszystkiego!
)... po zaledwie jednej dobie i mimo natychmiastowego wytarcia dywanika - "zapach" trudny do opisania: padlina myszy pomieszana ze starym jogurtem; może mleko reaguje tak z wykładziną Golfa?
W każdym razie rada: nie bawić się w wycieranie powierzchowne, nie liczyć, że wyschnie - szybka rozbiórka do blach i pranie wszystkiego!
-

Zico63 - Members
Zico63 napisał(a):Pełne i kompleksowe czyszczenie z praniem tylnego dywanika; oczywiście, wymowanie foteli, plastyków i tp. - powód? Wylana odrobina przewożonego mleka prosto od gospodarza (tzn. od krowy)... po zaledwie jednej dobie i mimo natychmiastowego wytarcia dywanika - "zapach" trudny do opisania: padlina myszy pomieszana ze starym jogurtem; może mleko reaguje tak z wykładziną Golfa?
zdechły zwierzak to rozumiem ale mleko ;o wezmę to jako ostrzeżenie- killah
-

leyn - Badacz tematu
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
w poprzednia sobote tlumik koncowy od tdi a dzis prany w srodku i umyty 

Nie da Ci tego gwiazda co VWejem JAZDA !
Ktos powiedzial ze milosci nie mozna kupic ...
Mój Gofer
--> http://www.golf3.pl/topics2/moj-golf-iii-vt12105.htm
Ktos powiedzial ze milosci nie mozna kupic ...
Mój Gofer
--> http://www.golf3.pl/topics2/moj-golf-iii-vt12105.htm-

Kiem - Czytacz