Moderator: Moderator
-

Robertuss - Members
- Rocznik: 1999
- Silnik: 2.8 AQD
- Paliwo: PB+LPG
- Nadwozie: 5-drzwiowe
moj golf znow zostal trafiony -_-' z lewej strony taka sama akcja jak wczeniej miala moja siostra w tym samym miejscu ale w inny pkt. samochodu -_-' ucierpial mi troszke blotnik z lewej strony ale ruda go troche je a i tak mam zamiar go zmienic to powiedzialem facetowi ze rozejdzie sie po kosciach moze i glupio zrobilem ze nic od niego nie chcialem ale ja juz taki jestem wierze w ludzi i tez bym niechcial aby ktos bral odemnie kase za skorodowany blotnik na ktorym prawie nie widac ze cos sie stalo
Nie da Ci tego gwiazda co VWejem JAZDA !
Ktos powiedzial ze milosci nie mozna kupic ...
Mój Gofer
--> http://www.golf3.pl/topics2/moj-golf-iii-vt12105.htm
Ktos powiedzial ze milosci nie mozna kupic ...
Mój Gofer
--> http://www.golf3.pl/topics2/moj-golf-iii-vt12105.htm-

Kiem - Czytacz
Oddanie przednich alu 15" z oponkami zimowymi za stalówki 14" również z zimówkami. Teraz myślę na jaki kolor jr pomalować na przyszłą zimę 

Weźmiesz mnie na prostej?? A ja Cię zniszczę na zakręcie!!
Mój Goferek
Mój Goferek
-

Procent - Members
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
Dzisiaj rano golfik dostał grzejnik pod miskę olejową żeby mu się lżej odpalało 

GTD By Paweł -----> moj-golf/gt-td-ic-by-garas1-t17994.html
-

garas1 - Gaduła
Nowe hamulce dostal, zmiana oleju, plynow w chlodnicy i wspomaganiu, rozrzad, kilka nowych gum itp, filtr powietrza, zmiana swiec zarowych, nowe progi i nadkola, polakierowane progi, drzwi i przedni zderzak, caly od spodu zakonserwowany. Teraz smiga niesamowicie i odpala za pierwszym razem w takie duze mrozy 

- BULID
- Czytacz
- jarekddz
- Members
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
wczoraj:
wstawilem nowy czujnik temperatury bo od kilku miesiecy mi wskazowka lezala na zerze. po wstawieniu zaczal mi wskazywac 110 st i zalaczac wentylator hehe, ehh tania podroba
poza tym w trasie wskaznik temp zaczal opadac do dolu co wykrylo kolejną usterkę - zablokowany termostat - oto winowajca podwyzszonego ostatnio spalania
dziś:
zamówiłem ORI czujnik temperatury i termostat
wstawilem nowy czujnik temperatury bo od kilku miesiecy mi wskazowka lezala na zerze. po wstawieniu zaczal mi wskazywac 110 st i zalaczac wentylator hehe, ehh tania podroba
poza tym w trasie wskaznik temp zaczal opadac do dolu co wykrylo kolejną usterkę - zablokowany termostat - oto winowajca podwyzszonego ostatnio spalania
dziś:
zamówiłem ORI czujnik temperatury i termostat
- Adam.M
-

Robertuss - Members
- Rocznik: 1999
- Silnik: 2.8 AQD
- Paliwo: PB+LPG
- Nadwozie: 5-drzwiowe