ja dzis dokrecilem wzmacniacz w bagazniku, bo mi sie gwint zerwal i sie odkreca;/ no i oczywiscie pozyczylem mamie gofa( nawet go zatankowala ) czyli mozna powiedziec ze golf nakarmiony, ale przytarla hokejem 2 razy
Papier ścierny: kilka złotych, Golf mk3: kilka tysięcy złotych, ścierać z niego lakier Bezcenne
A mi dziś mechanik wyregulował cięgna i teraz biegi wskakują jak należy... wreszcie moja dziewczyna będzie mogła się przejechać (co prawda prawka jeszcze nie zdała ale nic to) wcześniej nie chciała wsiąść za kiere bo bała się zmiany a raczej " szukania" biegów
a mnie na parkingu w Berlinie wydłubali kierunkowskazy i halogeny IN.Pro. z błotników też,poza tym rozwalili wkładkę zamka i pogieli drzwi przy klamce.Tego się nie spodziewałem.Turcy ,Polacy lub Niemcy
I want to thank you
For making me
A little more sure
A little more wise
And couragious
witeczka...ja dzis zmieniłem łozysko koło przednie i tylne bo juz miały dość życia i pomalowałem jak narazie bebny może siara ale poszło w czerwień... na zaciski sprzodu musze poswięcic troszke czasu bo sa trochu skorodowane a lipy nie bede robił swojemu dziecku... a co do beautyfule cretion spa to sie juz nie doczekał...za mało czasu było...i jest brudny jak świńja...
Mój mk3 dostał w sobotę full wypas salon piękności. Odkurzanie wnętrza, czyszczenie z nabłyszczaniem kokpitu i innych elementów. Później wizyta na Statoilu-gazik do pełna i myjnia premium. Po tych wszystkich zabiegach mała sesyjka fotograficzna...