Astra 3 zablokowany komputer

Rozmowy bez żadnych ograniczeń. ;)

Moderator: Moderator

Astra 3 zablokowany komputer

Postprzez P1t3r » 18 cze 2013, o 16:41

Witam, moj znajomy kupil astre 3 z silnikiem diesla 1.7 lecz ma zablokowany komputer pokladowy. Pokazuje tylko temperature, godzine, reszta jest zablokowana... znacie kogos kto jest w stanie cos z tym zrobic? Najlepiej z okolic Katowic
Avatar użytkownika
P1t3r
Czytacz
 
Posty: 140
Dołączył(a): 22 mar 2011, o 09:16
Lokalizacja: Jaworzno

Astra 3 zablokowany komputer

 

Postprzez trollu » 18 cze 2013, o 19:03

na forum astry na pewno będzie łatwiej
Sarkazm - ponieważ strzelanie do idiotów jest wciąż nielegalne.
Avatar użytkownika
trollu
VIP
 
Posty: 2503
Dołączył(a): 27 sie 2010, o 13:03
Lokalizacja: SKL/Cz-wa
Rocznik: 0
Silnik: byl ADY jest M52TUB28
Paliwo: PB+LPG
Nadwozie: kombi

Postprzez Piaggio » 18 cze 2013, o 22:44

bo może reszty funkcji nie ma? na forum astry tez na pewno jest kompendium wiedzy a jeżeli nie pozostaje serwis:/
oporniczek myk myk myk
WETO- skuterkowcom!!!!
Avatar użytkownika
Piaggio
Members
 
Posty: 1891
Dołączył(a): 15 mar 2008, o 21:41
Lokalizacja: Lidzbark Warmiński

Postprzez scyzormks » 19 cze 2013, o 09:21

Sprubuj odpiac aku na ok 30 s bo 20 s pamiec posiadaja rezystory ale mniejsza z tym. Jesli to nie pomoze to serwis wita
Avatar użytkownika
scyzormks
Gaduła
 
Posty: 633
Dołączył(a): 17 maja 2012, o 16:53
Lokalizacja: Wojkowice

Postprzez k0nr4d » 19 cze 2013, o 10:33

scyzormks napisał(a):bo 20 s pamiec posiadaja rezystory


Od kiedy to rezystor ma jakąś pamięć? Chyba chodzi o to, że kondensatory się rozładowują...
Avatar użytkownika
k0nr4d
Gaduła
 
Posty: 424
Dołączył(a): 1 cze 2009, o 21:53
Lokalizacja: Łódź


- - -



Powrót do Na luzie

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 3 gości