panowie czeka mnie wymiana panelu sterowania nawiewów.
pokrętło ktore służy do regulacji kierunku nawiewu (nogi szyba itd) nie pracuje tak jak trzeba. chyba jedno z kolek zębatych się wyrobiło i na osi ma luzy.
chcialbym zapytać czy mielibyście jakieś rady na temat tego jak wymienić itd? na co zwrócić uwagę kupując nowy panel itp?
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
najpier wypomtuj stary odczep ciegna pamietaj gdzie jakie i zobacz jak chodzi i wtedy zobaczysz co jest grane 

Mój Concept
moj-golf/vw-mk3-cabrio-concept-by-jasko-t43936.html
<b>"Nie ważne fele, kolor, marka, produkcja zalewaj, pal, ruszaj"</b>
moj-golf/vw-mk3-cabrio-concept-by-jasko-t43936.html<b>"Nie ważne fele, kolor, marka, produkcja zalewaj, pal, ruszaj"</b>
-

jasiu0997 - Members
Jeśli juz chcesz wymieniać to popatrz na stan plastików przy stykach od pokrętła regulacji prędkości nawiewu bo często sie przegrzewa i sie wszystko topi i później może robić zwarcie... przerabialem to niestety... Ale zanim zaczniesz wymieniać to odkręć i zdejmij cały ten plastik przedni żeby dostać sie do pokręteł i zobacz co faktycznie sie stało. Może to wcale nie pokrętło tylko klapka w nagrzewnicy ma luzy...
Najmniej groźny pies jest ten co najwięcej szczeka...
zmiana zawieszenia na ORI str3<=>kolizyjka str4<=>ORI FRONT str5<=
Moja mała Biała Bestia
Moja mała Biała Bestia
-

T@jny1990 - Czytacz
[ Dodano: 2012-09-11, 15:39 ]
T@jny1990,twojego golfa chyba widywałem po LG
[/quote]
No jeśli to było jakieś półtorej roku temu to jak najbardziej;) jak jestem w mławie to często tam z e znajomymi zajeżdzam pogadać
Teraz w ostatni tydzień września też będzie mnie można tam spotkać albo na ulicy Wyspańskiego przy parku bo będę w Mławie.
P.S chyba że widziałeś kilka dni temu to tatko przepalał bo ja obecnie w Deutschland;)
I OGROMNIE PRZEPRASZAM ZA OFF TOP-A
T@jny1990,twojego golfa chyba widywałem po LG
[/quote]
No jeśli to było jakieś półtorej roku temu to jak najbardziej;) jak jestem w mławie to często tam z e znajomymi zajeżdzam pogadać
Teraz w ostatni tydzień września też będzie mnie można tam spotkać albo na ulicy Wyspańskiego przy parku bo będę w Mławie.
P.S chyba że widziałeś kilka dni temu to tatko przepalał bo ja obecnie w Deutschland;)
I OGROMNIE PRZEPRASZAM ZA OFF TOP-A

Najmniej groźny pies jest ten co najwięcej szczeka...
Moja mała Biała Bestia
Moja mała Biała Bestia
-

T@jny1990 - Czytacz
• Strona 1 z 1
Powrót do Klimatyzacja i Nawiewy