Witam Was serdecznie. Otóż mam pewien problem. Tak jak w temacie, chodzi o przewód doprowadzenia ciepłego powietrza... Chodzi o tą aluminiową rurkę. Otóż pękła ona przy mocowaniach, z jednej strony pęknięcie, a z drugiej niestety złamała się cała. Mógłby mi ktos wytłumaczyc jak wazna rolę ona odgrywa, jak można to naprawić, i czy ewentualnie można kupic taką rurkę gdzies w sklepach. Ale wydaje mi sie że coś takiego trudno bedzie dostać...
Z góry dziękuje za odpowiedź.
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Problem z przewodem doprowadzenia ciepłęgo powietrza.
"Nie ma nic trudnego w jechaniu szybko na prostej. Sztuką jest rozwijać duże prędkości na zakrętach." - Robert Kubica
- sirleszczu
- Berbeć
jest to rurka którą auto zasyssa ciepłe powietrze jak pracuje na ssaniu ułatwia to pracę silnika nie mie musi się męczyc silniksirleszczu napisał(a):Otóż pękła ona przy mocowaniach, z jednej strony pęknięcie, a z drugiej niestety złamała się cała. Mógłby mi ktos wytłumaczyc jak wazna rolę ona odgrywa, jak można to naprawić, i czy ewentualnie można kupic taką rurkę gdzies w sklepach. Ale wydaje mi sie że coś takiego trudno bedzie dostać...
a co do takiej rurki to pewnie że kupisz ja widziałem taką w Norauto jest na 100% ale w innych sklepach też bedzie trzeba tylko zapytać
-

marcinkoz2910 - Members
Dzięki marcinkoz2910 za szybką odpowiedź. Ale z Twojej odpowiedzi troszke wynika że jesli jej nie wymienie szybko to i tak nic sie raczej nie powinno stac...
"Nie ma nic trudnego w jechaniu szybko na prostej. Sztuką jest rozwijać duże prędkości na zakrętach." - Robert Kubica
- sirleszczu
- Berbeć
mają taką rurke praktycznie w każdym sklepie motoryzacyjnym tylko byłoby dobrze gdybyś zmierzył jej średnice jak będziesz szedł do sklepu
-

pawelek03576 - Gaduła
• Strona 1 z 1
Powrót do Klimatyzacja i Nawiewy