Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
problem z klima do Golfa III GT
wszytko dziala , freon jest tyylko zamiast zimnego powietrza dmucha normalne , co moglo sie stać 

- sebamaniak
- Berbeć
sprawdz czy zalancza sie klima czy czujesz spadek obrotow jezeli nie to zbadaj napiecie na kabelka idacych od sterownika klimy do tej papki pod alternatorem jezeli nie ma napiecia sprobuj podpiac na krotko z wentylatorem mam nadzieje ze nic nie pokrecilem
-

Mati - Czytacz
tak jak pisze serano -sprawdz czy wlaczasz klime - masz takie dwa przyciski na konsoli chyba wiesz ktore - jak dasz dmuchawe na jeden to wtedy ci sie zaswieci kontolka klimy na wlaczniku ze wlasnie zalaczyles ja
jesli swieci ale dalej dmucha cieplym to rozne moga byc przyczyny - brak freonu, uszkodzony czujnik ale moze byc wiecej powodow - sprawdz co sie da - moze znajdziesz
jesli swieci ale dalej dmucha cieplym to rozne moga byc przyczyny - brak freonu, uszkodzony czujnik ale moze byc wiecej powodow - sprawdz co sie da - moze znajdziesz
-

Stealth - Members
Właśnie mam podobną sytuację,klima nabita,szczelna 100%,wymieniłem czujnik(włącznik)ciśnieniowy osuszacza,sam osuszacz też bo mój miał wgniecenie,wentylatory się załączają,słychac jak elektromagnes włącza sprężarkę ale nic nie chłodzi 

I want to thank you
For making me
A little more sure
A little more wise
And couragious
For making me
A little more sure
A little more wise
And couragious
- jim
- Czytacz
wydaje mi się że kiedy włączam klime to z kratek nawiewu wieje letnie powietrze w czasie jazdy,a po wyłączeniu klimy leci chłodniejsze.Wniosek taki że zamiast chłodzic słabo grzeje 

I want to thank you
For making me
A little more sure
A little more wise
And couragious
For making me
A little more sure
A little more wise
And couragious
- jim
- Czytacz
• Strona 1 z 1