Moderator: Moderator

marcinkoz2910 napisał(a):Sivy,
jaką temp mają węże od nagrzewnicy jak jeden będzie ciepły a drugi nie lub będzie różnica temp dość duża to wymień nagrzewnicę

), natomiast prawy byl sporo zimniejszy. Czyli wg Twoich podejrzen poszla nagrzewnica, jestem ciekaw tylko czy gdzies cieknie czy tez poprostu sie przypchala lub zakamienila. Ubytku plynu nie widze, w srodku tez wycieku nie zauwazylem.
 ), natomiast prawy byl sporo zimniejszy. Czyli wg Twoich podejrzen poszla nagrzewnica, jestem ciekaw tylko czy gdzies cieknie czy tez poprostu sie przypchala lub zakamienila. Ubytku plynu nie widze, w srodku tez wycieku nie zauwazylem.

nagrzewnica do wymiany
 nagrzewnica do wymiany   

i stawiam też na nagrzewnicę, możesz spróbować zrobić tak że ściągasz węże, wlewasz jakiś płyn do odkamieniania i płuczesz szlaufem pod ciśnieniem aby wywalić cały brud, jak to nie pomaga wtedy trzeba wymienić nagrzewnicę
 i stawiam też na nagrzewnicę, możesz spróbować zrobić tak że ściągasz węże, wlewasz jakiś płyn do odkamieniania i płuczesz szlaufem pod ciśnieniem aby wywalić cały brud, jak to nie pomaga wtedy trzeba wymienić nagrzewnicę  taka moja rada, ja tego nie robię bo na dniach będę montował nowe nadmuch od klimy (tylko pogoda mnie trzyma bo trochę rozbierania jest a ja garażu nie mam
 taka moja rada, ja tego nie robię bo na dniach będę montował nowe nadmuch od klimy (tylko pogoda mnie trzyma bo trochę rozbierania jest a ja garażu nie mam  )
 )
Powrót do Klimatyzacja i Nawiewy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości