Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
oświetlenie klimatronik
Mam pytanie czy fabrycznie było oświetlenie przycisków w klimatroniku ? Mi odkąd kupiłem samochód świeci tylko wyświetlacz.
- sebadure
- Badacz tematu
Oczywiscie ze bylo, jednak z tego co wiem i z doswiadczenia i z tego co widzialem na forum, bardzo czesto jest tak ze poprostu sie to psuje bez wiekszej przyczyny, najlepiej na stronie lediker zaopatrzyc sie w zestaw oswietlajacy Climatronic, ja zakupilem ponad rok temu i dziala
a montaz dziecinnie prosty 
a montaz dziecinnie prosty 
R.I.P Mystic B. [*]
-

BartheZz_3 - Members
- Rocznik: 95
- Silnik: 1Z
- Paliwo: ON
- Nadwozie: kombi
Właśnie się wczoraj przypadkowo natknąłem na tą stronę i zacząłem myśleć czy mi świecą przyciski czy nie bo jakoś przez 9 miesięcy na to uwagi nie zwróciłem
A masz może jakieś doświadczenie z podświetleniem włącznika świateł bo nie wiem czy nie będzie duża różnica między fabrycznym, a tym nowym na klimie 
A masz może jakieś doświadczenie z podświetleniem włącznika świateł bo nie wiem czy nie będzie duża różnica między fabrycznym, a tym nowym na klimie 
- sebadure
- Badacz tematu
hmm moj wlasnie chyba mial wymieniane oswietlenie bo bardzo ladna zywa zielen mi tam swieci
wiec sie nie wypowiem, nawet bym nie mial jak porownac bo przy climatronicu mam przyciski biale

wiec sie nie wypowiem, nawet bym nie mial jak porownac bo przy climatronicu mam przyciski biale

R.I.P Mystic B. [*]
-

BartheZz_3 - Members
Bardzo fajnie to u Ciebie wygląda i ogólnie bardzo fajny jest Twój Goferek
Raczej po zdjęciu, które mi podesłałeś zakupie sobie taki zestaw do podświetlania
Mam do Ciebie jeszcze jedno małe pytanie. Masz może jeszcze na panelu klimatronika ori naklejkę (znaczek VW i climatronic) bo moja się starła i może wiesz czy da się coś takiego zdobyć bo nigdzie nie widziałem jeszcze.
Raczej po zdjęciu, które mi podesłałeś zakupie sobie taki zestaw do podświetlania
Mam do Ciebie jeszcze jedno małe pytanie. Masz może jeszcze na panelu klimatronika ori naklejkę (znaczek VW i climatronic) bo moja się starła i może wiesz czy da się coś takiego zdobyć bo nigdzie nie widziałem jeszcze.
- sebadure
- Badacz tematu
Hmm to nie jest naklejka tylko nadruk:

A dzieki bardzo
staram sie 

sebadure napisał(a):Bardzo fajnie to u Ciebie wygląda i ogólnie bardzo fajny jest Twój Goferek
A dzieki bardzo
staram sie 
R.I.P Mystic B. [*]
-

BartheZz_3 - Members
A ten plastik co pod wyświetlaczem trzeba odciąć to czym Ty to zrobiłeś ?
Szlifierka katowa

R.I.P Mystic B. [*]
-

BartheZz_3 - Members
sebadure napisał(a):Haha ostroTen panel sam od climatronica się podważa od spodu ? bo z tego co patrzyłem w samochodzie to tam jest największa szpara xD
Panel schodzi analogicznie jak taki z radia, tylko ze nie ma przycisku release
Delikatnie podwazyc z kazdej strony i zejdzie.
VW Vento 1.9TDI 1Z ++
Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0
Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0
- Bradley
- Fanatyk
Aha no to jak przyjdzie paczuszka to lecę do fury wyciągać panel
[ Dodano: 2012-08-17, 14:38 ]
Właśnie wpiąłem nowe podświetlenie i efekt jest super. Zrobię jakieś fotki, ale w przyszłym tygodniu bo samochód idzie do lakiernika, później będę zmieniał skrzynię biegów bo moja już jest na wykończeniu
[ Dodano: 2012-08-17, 14:38 ]
Właśnie wpiąłem nowe podświetlenie i efekt jest super. Zrobię jakieś fotki, ale w przyszłym tygodniu bo samochód idzie do lakiernika, później będę zmieniał skrzynię biegów bo moja już jest na wykończeniu

- sebadure
- Badacz tematu
• Strona 1 z 1
Powrót do Klimatyzacja i Nawiewy