Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Montaz klimy mkIII 1.9D
Może temat już był jak cos to sorki i mozna przeniesc.A zatem mam pytanko jak w temacie czy ktos montował klime do golfa III 19D dodam ze w tym modelu nie ma zadnego kmomputera i jezeli kupil bym kompletna klime czy to sie wszystko nada chodzi mi o mocowanie pompy itp.Pozdrawiam
-

kamilkol20 - Czytacz
Re: Montaz klimy mkIII 1.9D
kamilkol20 napisał(a):Może temat już był jak cos to sorki i mozna przeniesc.A zatem mam pytanko jak w temacie czy ktos montował klime do golfa III 19D dodam ze w tym modelu nie ma zadnego kmomputera i jezeli kupil bym kompletna klime czy to sie wszystko nada chodzi mi o mocowanie pompy itp.Pozdrawiam
jestes pewien ze niemasz komputera bo ja mam 1.9 tdi i takowy mam ja jestem z lublina jak kiedys bedziesz to mozesz zobaczyc jak wygląda klima fabryczna w tym modelu
- marcinkazimierz
- Gaduła
kolego ja mialem plan do mojego diesla wrzucac klime ale za bardzo oslabia auto kolego
a w tdi wiadomo ze jest komp!
w zwyklym niema
a w tdi wiadomo ze jest komp!
w zwyklym niema

- manus2008
- Badacz tematu
- devil279
- Czytacz
Re: Montaz klimy mkIII 1.9D
marcinkazimierz napisał(a):kamilkol20 napisał(a):Może temat już był jak cos to sorki i mozna przeniesc.A zatem mam pytanko jak w temacie czy ktos montował klime do golfa III 19D dodam ze w tym modelu nie ma zadnego kmomputera i jezeli kupil bym kompletna klime czy to sie wszystko nada chodzi mi o mocowanie pompy itp.Pozdrawiam
jestes pewien ze niemasz komputera bo ja mam 1.9 tdi i takowy mam ja jestem z lublina jak kiedys bedziesz to mozesz zobaczyc jak wygląda klima fabryczna w tym modelu
ty masz TDI więdz turbina musi byc sterowana komputerowo.A u mnie w moim golfiku nie ma poduszek, el szyb i takich tam podobnych bajerów wiedz dlatego pytam czy w takich golfach jak moj czy mozna zamontowac klimke
[ Dodano: 2012-07-28, 22:52 ]
devil279 napisał(a):dziś skączyłem montować klimę i nie jest to łatwa sprawa ale da sie zrobic
jaki masz motorek pod maską
Możesz podeslac jakies fotki jak to wygląda za ile kupiles wszystkie częsci ? napisz tak w skrocie jak to robiles-

kamilkol20 - Czytacz
kamilkol20, da rade. TEoretycznie nawet samego climatronica
Ja juz chyba wszystko skompletowalem z dawcy. Tj. panel climatronic, cala nagrzewnice z wentylatorami czujnikami itd, czujnik naslonecznienia z krateczkami do deski, wiazka elektryczna, przekaznik wentylatorow, wentylatory, kolo pasowe pompy wody pod pasek klinowy, parownik, chlodnica klimy, chlodnica wody z mocowaniami pod chlodnice klimy i pas. Brakuje mi tylko przedniego pasa na 2 wentylatory i zastanawiam sie czy z jednym wentylatorem daloby rade.
Ja juz chyba wszystko skompletowalem z dawcy. Tj. panel climatronic, cala nagrzewnice z wentylatorami czujnikami itd, czujnik naslonecznienia z krateczkami do deski, wiazka elektryczna, przekaznik wentylatorow, wentylatory, kolo pasowe pompy wody pod pasek klinowy, parownik, chlodnica klimy, chlodnica wody z mocowaniami pod chlodnice klimy i pas. Brakuje mi tylko przedniego pasa na 2 wentylatory i zastanawiam sie czy z jednym wentylatorem daloby rade.
VW Vento 1.9TDI 1Z ++
Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0
Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0
- Bradley
- Fanatyk
Bradley napisał(a):kamilkol20, da rade. TEoretycznie nawet samego climatronica
zamaly przepływ powietrza daje 1 pamietaj ze chlodnica klimy defacto zaslania chlodnice
- marcinkazimierz
- Gaduła
• Strona 1 z 1
Powrót do Klimatyzacja i Nawiewy