Moderator: Moderator
• Strona 2 z 2 • 1, 2
mokre szyby to standard tym bardziej w porze jesiennej ,auto ma swoje lata,jak rowniez uszczelki nie zawsze sprawdzaja swoja role,zmiana temp. wpływa na parowanie szyb.
czytałem duzo info. na temat mokrych szyb i jak narazie nikt nie znalazl patentu na to.
oczywiscie sa roznego rodzaju srodki które w pewnym stopniu zmniejszaja ten problem .
czytałem duzo info. na temat mokrych szyb i jak narazie nikt nie znalazl patentu na to.
oczywiscie sa roznego rodzaju srodki które w pewnym stopniu zmniejszaja ten problem .
-

swatu - VIP
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
-

swatu - VIP
sam wczoraj zakuoiłe taki pochłanniacz po opadach deszczu nie ma mowy o zaparowanych szybachprezesso napisał(a):u mnie w domu na 100% pomaga

-

swatu - VIP
1.wymiana filtr przeciwpyłkowy
2.umycie szyb płynem do szyb od środka
3.sprawdzenie kanalików odprowadzających wodę czy nie zapchane(jak masz szyberdach)
4.jeżeli masz wilgoć pod dywanikami,lub jest mokro,to albo przednia uszczelka na szybie gdzieś przepuszcza,albo podłoga!
5.z tą gazeta to dobry pomysł
6.powodzenia
2.umycie szyb płynem do szyb od środka
3.sprawdzenie kanalików odprowadzających wodę czy nie zapchane(jak masz szyberdach)
4.jeżeli masz wilgoć pod dywanikami,lub jest mokro,to albo przednia uszczelka na szybie gdzieś przepuszcza,albo podłoga!
5.z tą gazeta to dobry pomysł
6.powodzenia
- zuznik
- Czytacz
Powrót do Klimatyzacja i Nawiewy