Bo wczoraj chciałem przepalic Klime i niby lampki sie zapaliły ale nie słyszałem tego klikniecia sprzegła w pompie,i zazwyczaj czuje odrazu na mocy auta ze jest obciazone dodatkowo
Wiec moze ktos z was wie cos na ten temat Pozdro..Moderator: Moderator
Bo wczoraj chciałem przepalic Klime i niby lampki sie zapaliły ale nie słyszałem tego klikniecia sprzegła w pompie,i zazwyczaj czuje odrazu na mocy auta ze jest obciazone dodatkowo
Wiec moze ktos z was wie cos na ten temat Pozdro..
moj-golf/vr6-by-pijey88-t4392.html
Zato jak ja wyłacze ale nadal mam obiek zamkniety to dopiero zaczynaja parowac szyby
Znajomy w pracy cos mi mówił ze to normalne ze paruja na ciepłym powietrzu ale ja nie wiem czy to normalne
jak by ktos obadał to usiebie to niech sie podzieli spostrzezeniami
i czy dam rade sam go wymienic
co moze byc przyczyna kiedy po wylaczeniu klimy i krotkim postoju przy wyl. silniku kiedy znow rusze cosik mi przez pierwsza minutke smierdzi w aucie na wlaczonej kilnmi dodam ze takie porzypoadki mialem w okresie letnim
:)serano napisał(a):a gdzie ten filterek sie znajdujei czy dam rade sam go wymienic
co moze byc przyczyna kiedy po wylaczeniu klimy i krotkim postoju przy wyl. silniku kiedy znow rusze cosik mi przez pierwsza minutke smierdzi w aucie na wlaczonej kilnmi dodam ze takie porzypoadki mialem w okresie letnim
:)
za pewien czas dam znac jak efekty
A co do klimy to z tego co pamietam to jak nie włacze obiegu wewnetrznego to nie da sie właczyc klimy
ale tego nie jestem pewien na 100%.Zato jestem pewien ze jak wyłacze np. wentylator na połozenie zero to wtedy klima sie wyłacza
i tego jestem pewien akurat(oczywiscie cały czas mam na mysli klime manualna)VWARNI napisał(a):jak wyłacze np. wentylator na połozenie zero to wtedy klima sie wyłacza
VWARNI napisał(a):jak nie włacze obiegu wewnetrznego to nie da sie właczyc klimy
VWARNI napisał(a):jak nie włacze obiegu wewnetrznego to nie da sie właczyc klimy
moj-golf/vr6-by-pijey88-t4392.htmlPowrót do Klimatyzacja i Nawiewy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości