a jezeli to nie bedzie ten czujnik to co moze byc jeszcze??
ile pinowy jest ten czujnik???
a moge ten czujnik wykrecic i jechac z nim do sklepu czy trzeba go szybko wymienic???
Moderator: Moderator
• Strona 2 z 2 • 1, 2
bubus1993 napisał(a):a jezeli to nie bedzie ten czujnik to co moze byc jeszcze??
ile pinowy jest ten czujnik???
jak sprężarka działa na krótko tzn.,że czujnik jej nie załacza, tyle wiem bo u mnie tak było i piszę co zrobiłem
czujnik jest wkręcany i chyba 4 piny jak dobrze pamiętam
możesz go wykręcić i jechać do sklepu
[ Dodano: 2012-07-05, 22:22 ]
http://www.golf3.pl/topics35/czesci-do- ... htm#394248
na jednym ze zdjęć masz skraplacz i do niego przykręcony czujnik, mniej więcej tak powinien wyglądać
- shagi
- Czytacz
shagi napisał(a):na jednym ze zdjęć masz skraplacz i do niego przykręcony czujnik, mniej więcej tak powinien wyglądać
shagi, jeśli już o ścisłość idzie to skraplacz znajduje się w nagrzewnicy, a to na zdjęciu o którym piszesz to osuszacz układu klimatyzacji
bubus1993, razem z czujnikiem kup sobie i uszczelnienie nowe tj. o-ring bo stary jest już napewno twardy i po przykręceniu nowego czujnika może być nieszczelnie. Koszt takiego czujnika to od60-80zł
-

wojtas83 - Berbeć
wojtas83 napisał(a):shagi napisał(a):na jednym ze zdjęć masz skraplacz i do niego przykręcony czujnik, mniej więcej tak powinien wyglądać
shagi, jeśli już o ścisłość idzie to skraplacz znajduje się w nagrzewnicy, a to na zdjęciu o którym piszesz to osuszacz układu klimatyzacji![]()
bubus1993, razem z czujnikiem kup sobie i uszczelnienie nowe tj. o-ring bo stary jest już napewno twardy i po przykręceniu nowego czujnika może być nieszczelnie. Koszt takiego czujnika to od60-80zł
masz rację, mój błąd
mała gumeczka tam idzie, także można dobrać bez problemu

- shagi
- Czytacz
-

bubus1993 - Czytacz
Powrót do Klimatyzacja i Nawiewy