Witam!
Tydzień temu kupiłem Golfa 3 1.9 tdi (90 km ) Varia(n)t wersja Movie.Kiedy silnik się nagrzeje i dam mu lekko w d... cała deska rozdzielcza jest ciepła. Ramką od radia się poparzyłem jest tak gorąca. Nie wiem o co chodzi. Tak samo mam problem z klimą. Wszystko w klimie jest sprawne i leci nie dokońca zimne powietrze jakie powinno lecieć.
Pozdrawiam
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
klima będzię działała wydajnie gdy pracna wylocie na pierwszym biegu wentylator na dmuchu powinno byc
jakies 6/7 stopni na wyszych biegach o raz wyższa tęperatura około 12/13 stopni by sprawdzic to wszystko to trzeba podpiąc manometry i włożyc termometr w kratkę nawiewu i po mierzyc tęperaturę i ciśnienia pozdrawiam
jakies 6/7 stopni na wyszych biegach o raz wyższa tęperatura około 12/13 stopni by sprawdzic to wszystko to trzeba podpiąc manometry i włożyc termometr w kratkę nawiewu i po mierzyc tęperaturę i ciśnienia pozdrawiam
- czarli
- Czytacz
Sprawdzałem klime dokładniej i dalej nie wiem ocb. Kiedy zatkałem rury od dmuchawy od ciepłego powietrza klima chodziła jak należy. w czym twki problem?? Jeśli chodzi o gorące powietrze przy gazowaniu golfa to przy zamkniętym obiegu nie wali aż tak ciepłem
- Perecowski
- Czytacz
Nikt nie wie co jest powodem grzania się deski rozdzielczej? Mam teraz makabre w aucie kiedy jest tak ciepło na dworze 

- Perecowski
- Czytacz
• Strona 1 z 1
Powrót do Klimatyzacja i Nawiewy