Moderator: Moderator
k-m-r1 napisał(a):mój poprzedni jest jeszce oryginalny z 93
mój po 10tys jest juz brudny a co tu mówić po tylu latach hehe...

zwróc uwagę jaki masz filtr bo były też montowane w postaci połowy walca że tak powiem z owalną jedną stroną .... albo prostokątne ..... polecam też wymienić od razu plastikowe koryto w którym jest mocowany filtr
na pewno masz odkształconemani51 napisał(a):danielsonn, weź ty se głowy pierdołami nie zaprzątaj tylko wymień sam filtr bo to wystarczy. To że jednemu morsdicti się jakieś koryto odkształciło nie znaczy że Tobie też więc po co wydawać kasę na darmo...filtr spasuje to założysz a jak nie spasuje to się wtedy będziesz martwił...już tyle tematów było o tym filtrze i jakoś nikt nie wymieniał przy okazji tej obudowy
: jeden i drugi ma racje ale KAŻDY zrobi jak będzie chciał wiec podpowiedzi na forum traktujcie jak wskazówki a nie jak prawa że tak musi być i koniec !morsdicti napisał(a):na pewno masz odkształcone
Edek12345 napisał(a):tak się składa ze nie mam odkształconego więc ta aluzja jest nie potrzebna
czyżbym to ja miał rację?

Powrót do Klimatyzacja i Nawiewy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości