witam!!!
chcialem sie dowiedziec czy idzie cos zrobic by lecialo chlodniejsze powietrze z nawiewu gdy nagrzeje sie kokpit to leci cieple powietrze zamiast zimnego czy jest jakis patent by to zmienic??
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
zalozyc manualna klimatyzacje za ok 400 500 zl 

Aktualnie posiadam golfa III 1.9 TD umierajacego na ruda ospe i to >>> pozostale/chrysler-voyager-jaszczur-t77315.html a miałem tez audi 80 b4, byl tez golf III 1.8 GT i golf III kombi i vento.
-

trojeczkaGT - Members
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
Opik, slawek5t, ostatnio stał na allegro kompletna klima za 500 zł ze szczecina, sprężarka też była, a to czy sprawne i czy wszystko na 100% było to nie wiem ja tego nie wystawiałem, ale można kupić to jeszcze taniej, kupując auto z dobrym wyposażeniem, jakieś uderzone czy z uszkodzonym silnikiem za 2 tysie może mniej, zabrać co dobre resztę sprzedać i już. Jak się chcę to się wszystko da 

- Lobus
- Ekspert
Lobus napisał(a):Opik, slawek5t, ostatnio stał na allegro kompletna klima za 500 zł ze szczecina, sprężarka też była, a to czy sprawne i czy wszystko na 100% było to nie wiem ja tego nie wystawiałem, ale można kupić to jeszcze taniej, kupując auto z dobrym wyposażeniem, jakieś uderzone czy z uszkodzonym silnikiem za 2 tysie może mniej, zabrać co dobre resztę sprzedać i już. Jak się chcę to się wszystko da
pewnie że się da, jak robisz to samemu to dodatkowo zaoszczędzasz kasę
tylko dobrze by było, skoro się już pakuje coś od nowa, a jest to robota która zajmuje trochę więcej niż godzinkę, zrobić to porządnie - na nowych złączkach, wężach, uszczelkach itd. Nie mówię że trzeba, ale dobrze by było to zrobić żeby mieć spokój
Można kupić VRke za tysiaka i to wsadzić, pytanie w jakim stanie jest ten silnik i ile pośmiga do remontu jest czysto retoryczne

-

Opik - Members
- Silnik: 2.0
- Paliwo: PB+LPG
- Nadwozie: 3-drzwiowe
Panowie, jak coś się robi to naturalnym jest że trzeba się liczyć z kosztami, tymi planowanym a jeszcze bardziej z tymi nie planowanymi, przypadkowymi.
Ale tak jak mówisz Opik, jak coś robić to raz a porządnie, więc jak się mówi A to trzeba powiedzieć B
Ale tak jak mówisz Opik, jak coś robić to raz a porządnie, więc jak się mówi A to trzeba powiedzieć B
- Lobus
- Ekspert
Nie mieszkamy w Afryce, upały są tylko okresowo, więc nie wiem, czy gra jest warta świeczki... Lepiej porządnie przygotować wentylację auta do zimy, aby dobrze grzało, szyby nie parowały itp
Wg mnie to im mniej dodatkowego wyposażenia tym mniej awarii itp.
Ja mam zwykłego "golasa" bez klimy, wspomagania, el. szyb, el.lusterek i przynajmniej nie ma się co tu popsuć, zero problemów itp.
Wg mnie to im mniej dodatkowego wyposażenia tym mniej awarii itp.
Ja mam zwykłego "golasa" bez klimy, wspomagania, el. szyb, el.lusterek i przynajmniej nie ma się co tu popsuć, zero problemów itp.
-

prezesik - Members
• Strona 1 z 1
Powrót do Klimatyzacja i Nawiewy