Jak wstawić zdjęcia

Tutaj będą zamieszczane ogłoszenia i informacje związane z działaniem forum.

Moderator: Moderator

Jak wstawić zdjęcia

Postprzez marcin97 » 23 paź 2013, o 15:03

Cześć, Witam ;-)

Czy może mi ktoś powiedzieć jak na tym forum wstawić zdjęcia, bo raz już wstawiałem i z bólem się udało, przez ten cały fotosik się nie da biorę przeglądaj, wybieram zdjęcia i wyskakuje jakiś zasrany błąd :!:

Pomóżcie
Avatar użytkownika
marcin97
Czytacz
 
Posty: 87
Dołączył(a): 1 paź 2013, o 19:37
Lokalizacja: Wiśniewo

Jak wstawić zdjęcia

 

Postprzez BartheZz_3 » 23 paź 2013, o 17:16

wstaw przez imageshack, dobra stronka, sam z niej korzystam.
R.I.P Mystic B. [*]
Avatar użytkownika
BartheZz_3
Members
 
Posty: 4317
Dołączył(a): 16 cze 2011, o 10:24
Lokalizacja: PMI
Rocznik: 95
Silnik: 1Z
Paliwo: ON
Nadwozie: kombi

Postprzez Emiczka » 23 paź 2013, o 18:05

Ja wstawiam za pomocą imagebanana. Wchodzisz na http://www.imagebanana.com/ następnie przeglądasz zdjęcie, które chcesz wstawić i klikasz " Hochladen" . Jak ci się pojawi zdjęcie to masz tam trzy takie linki i kopiujesz to co jest pod " Thumbnail für Foren:" i wstawiasz to cale i gotowe :)
Avatar użytkownika
Emiczka
VIP
 
Posty: 2205
Dołączył(a): 10 lis 2011, o 13:42
Lokalizacja: Łódź
Rocznik: 1996
Silnik: 1.8 seat Cordoba
Paliwo: PB
Nadwozie: 5-drzwiowe

Postprzez prezesik » 23 paź 2013, o 20:34

A jak chcesz, żeby zdjęcie zostało dłużej niż 1 m-c to trza płacić roczna składkę. Ja mam takie coś na fotosiku i jestem mega zadowolony.
Avatar użytkownika
prezesik
Members
 
Posty: 4869
Dołączył(a): 25 lut 2008, o 20:06
Lokalizacja: Łęczyca

Postprzez palio » 23 paź 2013, o 20:39

A ja używam Fotem.
Avatar użytkownika
palio
Administrator
 
Posty: 3884
Dołączył(a): 24 mar 2010, o 20:45
Lokalizacja: Fajsławice
Rocznik: 95
Silnik: 1Z++
Paliwo: ON
Nadwozie: 5-drzwiowe

Postprzez deusiwo » 24 paź 2013, o 15:53

marcin97 napisał(a): z bólem się udało, przez ten cały fotosik się nie da biorę przeglądaj, wybieram zdjęcia i wyskakuje jakiś zasrany błąd :!:


jak ci wyskoczy ten błąd to skopiuj fragment zaczynający sie na [url]...[/url] i wklej do posta
Avatar użytkownika
deusiwo
Members
 
Posty: 1383
Dołączył(a): 9 wrz 2012, o 19:55
Lokalizacja: Wisła
Rocznik: 95
Silnik: ADZ
Paliwo: PB
Nadwozie: 5-drzwiowe

Postprzez Jacek » 17 kwi 2015, o 18:23

dziękuje za rozjaśnianie, a to też tymczasem studiuję, że, jak i gdzie
Jacek
Berbeć
 
Posty: 4
Dołączył(a): 14 kwi 2015, o 17:55
Lokalizacja: Opole


- - -



Powrót do Informacje, ogłoszenia - dotyczące forum

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

cron