Witam. Mam problem z prawidłowym zamocowaniem windschottu. Mam taki jak na zdjęciu poniżej i nie mam pojęcia jak, gdzie i czym go zamocować od miejsc zaznaczonych strzałkami. Szukałem w google, ale nie wiele konkretów. Chodzi mi o ori zamocowanie. Będę wdzięczny za pomoc
tam gdzie strzałki są paski parciane i idą do dołu tylnej kanapy . z kolei u dołu są przykręcone do tych śrubek co trzymają tylne siedzisko. ( gdzieś mi się szwendają te paski bo w swoim tylko to mi zostało po windschocie .)
Mam przykręcone tymi śrubkami paski z klamerkami, ale do mocowania złożonego windschottu w pokrowcu. Chętnie zobaczę fotkę tych pasków o których mówisz jeśli znajdziesz (może nawet odkupię jak coś)
Miejsc zaznaczonych strzałkami nie przykręca się do mocowania kanapy tylko tam powinny być elastyczne paski które zapina się specjalnym haczykiem do dolnego mocowania pasa bezpieczeństwa Pierwsze z lewej
dogu wielkie dzięki! Właśnie myślałem, że to jakoś tak ma być. Tylko czy owe mocowania są gdzieś do dostania? Bo niestety tego mi brakuje. Chyba, że coś samodzielnie stworzyć...
pewnie tak. koleś do mnie dzwonił bo szukał tych listew co idą po boku szyby przedniej. w serwisie mu powiedzieli że musieli by ściągnąć z niemiec.cena ok 750zł. gościa zamurowało jak mu za owe listwy powiedziałem 50zł. p.s.jeden taki pasek gdzieś mi się walał po garażu.