http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C9181425
powiecie mi za co 50 tysięcy złotych on tam w tego golfa zapłacił ?
Moderator: Moderator
powiem ci ze to juz bylo ale nie wiem jak inni ale ja każda pierdołe sobie zliczma ile idzie na auto itd wiec wiem ile jzu wlozylem kasy w moje mk3 ale co do tej 2 to szczeze moze nie 50tys pewnie mniej ale za ta kase to juz by bylo ładne audi na ful wypasie.
-

vankris - Members
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
za 50 tysiecy to ja bym 10 takich kupił
nic tam nie ma nadzwyczajnego wszystko siatex, zderzak itd z biedronki ... jedyne co to te fotele (wnętrze z MK3 obszyte skają) lambo doors to można zrobić samemu za 200zł u tokarza ... 50 tysięcy
trzeba być idiotą żeby tyle w takie auto wsadzić ... przy oczywiście takim efekcie
nic tam nie ma nadzwyczajnego wszystko siatex, zderzak itd z biedronki ... jedyne co to te fotele (wnętrze z MK3 obszyte skają) lambo doors to można zrobić samemu za 200zł u tokarza ... 50 tysięcy
trzeba być idiotą żeby tyle w takie auto wsadzić ... przy oczywiście takim efekcie- morsdicti
- Members
zgadza się chłop dożo sobie dodał ale jeśli już wypisał taka cenę to mógł już wypisać co i jak tam zrobił w nim to może by szybciej sprzedał a tak czub będzie się produkował by sprzedać 

-

vankris - Members
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
-

Karol B. - Members