. Gdybyś nie zrozumiał o co mi chodzi to: na forum każdy, absolutnie każdy post, jest subiektywną opinią jego autora, do której autor postu ma prawo. Nie każdy musi się z nim zgodzić, ale jeśli chce polemizować to proponuję przedstawić rzeczowe argumenty, dlaczego ja akurat przegiąłem.Moderator: Moderator
chłopczyku, moje zachowanie zalatuje w tym momencie tylko i wyłącznie osobistym odczuciem jak bardzo spie*dolony jest golf z tego linku, który podałem. Nie wypowiadam się o twoim więc się uspokój, idź sobie pojeździć Lexus golfem m3 i daj mi spokój
. Gdybyś nie zrozumiał o co mi chodzi to: na forum każdy, absolutnie każdy post, jest subiektywną opinią jego autora, do której autor postu ma prawo. Nie każdy musi się z nim zgodzić, ale jeśli chce polemizować to proponuję przedstawić rzeczowe argumenty, dlaczego ja akurat przegiąłem.
. Gdybyś nie zrozumiał o co mi chodzi to: na forum każdy, absolutnie każdy post, jest subiektywną opinią jego autora, do której autor postu ma prawo. Nie każdy musi się z nim zgodzić, ale jeśli chce polemizować to proponuję przedstawić rzeczowe argumenty, dlaczego ja akurat przegiąłem.Moje mk3
“go to work, send your kids to school
follow fashion, act normal
walk on the pavements, watch T.V.
save for your old age, obey the law
Repeat after me: I am free”
“go to work, send your kids to school
follow fashion, act normal
walk on the pavements, watch T.V.
save for your old age, obey the law
Repeat after me: I am free”
-

e2 - Members
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
e2 napisał(a):chłopczyku, moje zachowanie zalatuje w tym momencie tylko i wyłącznie osobistym odczuciem jak bardzo spie*dolony jest golf z tego linku, który podałem. Nie wypowiadam się o twoim więc się uspokój, idź sobie pojeździć Lexus golfem m3 i daj mi spokój. Gdybyś nie zrozumiał o co mi chodzi to: na forum każdy, absolutnie każdy post, jest subiektywną opinią jego autora, do której autor postu ma prawo. Nie każdy musi się z nim zgodzić, ale jeśli chce polemizować to proponuję przedstawić rzeczowe argumenty, dlaczego ja akurat przegiąłem.
Chłopczyka to sobie poszukaj a od mojego golfa wara

-

Gibon - Badacz tematu
e2, widze ze kogos twe slowa urazily uuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
1000000000% poparcia
hehe lexus mk3 gt3 turbo cabrio TDI V12 quattro nitro S-Line
e2 napisał(a):na forum każdy, absolutnie każdy post, jest subiektywną opinią jego autora, do której autor postu ma prawo.
1000000000% poparcia

e2 napisał(a):Lexus golfem m3
hehe lexus mk3 gt3 turbo cabrio TDI V12 quattro nitro S-Line

-

strzeliniasty - Members
niestety znam to auto z widzenia co prawda tylko ale to moje okolice, jedyne co mogę o nim powiedzieć to to,że od nadmiaru tjunningu jest za cięzki i zawsze jakoś dziwnie wolno jedzie (ja naprawdę nie cisnę ABU, którym jeżdżę tak 90km/h tam gdzie mijam tego golfa) zawsze duuuuuużo wolniej niż ja. Widziałem go z 10 razy i tylko 2 razy prowadził facet, tak to zawsze kobieta jakaś. No niestety jak ktoś ma rejestracje EBR (szkoda,że sam też ją mam...
) to tjunning jest prawie zawsze taki wspaniały... a jakie w tyhc okolicach Calibry jeżdżą
Spojrzałem w opis WIEM już wiem skąd ta cena, panowie i panie to auto nie ma hamulców on ma CHAMULCE a to już są ogormne koszty tjunnigiu

- Marek87
- Czytacz
Marek87 napisał(a):Spojrzałem w opis WIEM już wiem skąd ta cena, panowie i panie to auto nie ma hamulców on ma CHAMULCE a to już są ogormne koszty tjunnigiu

-

Legionista - Members
Będąć dzisiaj w jednym z chełmskich komisów samochodowych zauważyłem to
ale Loooota pomyślałem
A gdy zajrzałem do środka zobaczyłem takie coś
Tym przyciskiem pewnie zapala sie silnik albo włącza Podtlenek LPG
Wstyd mi za takich ludzi ghbfg

Diesel kopci, diesel czadzi, diesel nigdy Cie nie zdradzi
-

paku - paku - Czytacz
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB+LPG
- Nadwozie: 5-drzwiowe
paku - paku, hahaha Lota wymiata bez kitu, ciekawe co Autor miał na myśli montujac lotkie w taki sposób 

-

Legionista - Members
paku - paku napisał(a):Tym przyciskiem pewnie zapala sie silnik albo włącza Podtlenek LPG
To jest przycisk do sterowania lotko - spojlerem, przy dużych szybkościach jak w Porsche

-

Mermit87 - Badacz tematu
Stealth napisał(a):Ale fele to ma zajefajnowskie
Fele
wypas dobry [ Dodano: 2009-05-29, 16:54 ]
następny parch
proszę zauważyc jak jak zakryta rejestracja
http://moto.allegro.pl/item648516998_ot ... hback.html
-

Legionista - Members