Tryb serwisowy zegarów?

Filmy i zdjęcia

Moderator: Moderator

Tryb serwisowy zegarów?

Postprzez kiju110 » 16 mar 2013, o 10:34

Witam, dzisiaj przeglądałem youtube i natknąłem się na taki filmik http://www.youtube.com/watch?v=JtHiQv39OMU
Mam golf 1.6 ABU bez obrotomierza na zegarach tylko zwykły zegarek i teraz moje pytanie czy da rade włączyć ten tryb i widziec obroty? Wydaje mi sie ze jak nie mam obrotomierza to raczej nie, ale pytam bo nie mam jak sprawdzić - garaż zasypany :lol: .
Wiecie coś może na ten temat? ;>
kiju110
Berbeć
 
Posty: 11
Dołączył(a): 20 sty 2013, o 12:18
Lokalizacja: Adamówka

Tryb serwisowy zegarów?

 

Re: Tryb serwisowy zegarów?

Postprzez K@mil » 16 mar 2013, o 11:04

kiju110 napisał(a):Witam, dzisiaj przeglądałem youtube i natknąłem się na taki filmik http://www.youtube.com/watch?v=JtHiQv39OMU
Mam golf 1.6 ABU bez obrotomierza na zegarach tylko zwykły zegarek i teraz moje pytanie czy da rade włączyć ten tryb i widziec obroty? Wydaje mi sie ze jak nie mam obrotomierza to raczej nie, ale pytam bo nie mam jak sprawdzić - garaż zasypany :lol: .
Wiecie coś może na ten temat? ;>


Taka opcja jest w kazdym liczniku... Masz na forum funkcje SZUKAJ ... uzyj jej i dowiesz sie duzo duzo wiecej ... Bylo juz z 10razy
Avatar użytkownika
K@mil
POMOCNIK
POMOCNIK
 
Posty: 4895
Dołączył(a): 30 lis 2007, o 19:15
Lokalizacja: NDZ/CT

Postprzez kiju110 » 16 mar 2013, o 12:30

Ok spoko, na 2 raz moze faktycznie bardziej poszukam.
Dzięki, ale nie wytrzymałem odśnieżyłem garaż i przepaliłem golfika i właśnie wyczaiłem, że to działa ;D
kiju110
Berbeć
 
Posty: 11
Dołączył(a): 20 sty 2013, o 12:18
Lokalizacja: Adamówka

Postprzez scyzormks » 16 mar 2013, o 17:40

Elektroniczny obrotomierz fajna opcja tylko podobno trudno to potem wyłaczyc :roll:
Avatar użytkownika
scyzormks
Gaduła
 
Posty: 637
Dołączył(a): 17 maja 2012, o 16:53
Lokalizacja: Wojkowice

Postprzez palio » 16 mar 2013, o 17:49

scyzormks napisał(a):Elektroniczny obrotomierz fajna opcja tylko podobno trudno to potem wyłaczyc :roll:



Coś się chyba koledze pomyliło ;-) . Wystarczy wyłączyć zapłon i wszystko wraca do normy.
Avatar użytkownika
palio
Administrator
 
Posty: 3890
Dołączył(a): 24 mar 2010, o 20:45
Lokalizacja: Fajsławice
Rocznik: 95
Silnik: 1Z++
Paliwo: ON
Nadwozie: 5-drzwiowe


- - -



Powrót do Filmy i zdjęcia

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

cron