Siema. Poszukuje zdjęć wnętrza golfa lub vento z kubłami w środku.. Recaro /drago /bride itp
Będę wdzięczny za pomoc
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Szukam zdjęć wnętrza z kubłami
I <3 MK3
-

Kocio - Czytacz
Re: Szukam zdjęć wnętrza z kubłami
Nie no bez przesady , rozumiem jakbyś zażądał coś co ciezko idzie znaleść , ale takie coś? POZDRO
-

GolfiarzJR - Administrator
- Rocznik: 1984
- Silnik: 2.5
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
Człowieku jakbym mógł znaleźć nie zakładał bym takiego tematu... Chce kupić kubły i chce porównać wysokość oparcia względem normalnych kubłów od MK3
Oraz firmy i modele foteli bo nie jestem pewny czy wejdzie mi kubeł jaki chce na szerokość dlatego też szukam takich zdjęć. Jak będę miał zdjęcie kubła i będę mógł rozszyfrować jaka to firma i model kubła to znajde też jego wymiary. A jak znajde wymiary to będę mógł je porównać z tymi co chce kupić i wtedy będę wiedział na 100% czy ten kubeł mi wejdzie do gofra. Nie widzi mi sie 1500 zł wywalić i zaraz je odsyłać bo okaże się ,że są za szerokie ,jak tak łatwo jest znaleźć to prosze Cie podeślij jedną fotkę chociaż
Oraz firmy i modele foteli bo nie jestem pewny czy wejdzie mi kubeł jaki chce na szerokość dlatego też szukam takich zdjęć. Jak będę miał zdjęcie kubła i będę mógł rozszyfrować jaka to firma i model kubła to znajde też jego wymiary. A jak znajde wymiary to będę mógł je porównać z tymi co chce kupić i wtedy będę wiedział na 100% czy ten kubeł mi wejdzie do gofra. Nie widzi mi sie 1500 zł wywalić i zaraz je odsyłać bo okaże się ,że są za szerokie ,jak tak łatwo jest znaleźć to prosze Cie podeślij jedną fotkę chociaż

I <3 MK3
-

Kocio - Czytacz
No i taka odpowiedz jest w porządku
opisałeś całośc po co Ci te zdjęcia i dlaczego je potrzebujesz
ale taki dobry nie jestem i nie szukam , przykro mi
opisałeś całośc po co Ci te zdjęcia i dlaczego je potrzebujesz
ale taki dobry nie jestem i nie szukam , przykro mi-

GolfiarzJR - Administrator
- Rocznik: 1984
- Silnik: 2.5
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
GolfiarzJR napisał(a):No i taka odpowiedz jest w porządkuopisałeś całośc po co Ci te zdjęcia i dlaczego je potrzebujesz
ale taki dobry nie jestem i nie szukam , przykro mi
Kiepsko nabijasz te posty Panie.
A co do tych kubłów... One nie mają pasować, że tak to ujmę do tyłka kierownika? A ich umiejscowienie oraz rozstaw pozostaje w kwestii montażu na prowadnicach?
Link do tematu markuza. Na golf3.pl po przenosinach linki pozdychały więc łap odnośnik do niebieskiego forum.
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=119690
-

Paweu - Members
- Rocznik: 1111
- Silnik: 0.8
- Paliwo: CNG
- Nadwozie: cabrio
• Strona 1 z 1