Moderator: Moderator
• Strona 1 z 2 • 1, 2
ja tez miałem taką jazde,3 gaśnice samochodowe nie wypaliły dopiero klijent przyleciał z gaśnicą przemysłową ze sklepu i ugasil.przedni pas do wymiany zderzak lampa instalacja filtr pow. itroche innych plastików.ogień wzioł sie najprawdopodobniej ze strzału insalacji gazowej .
V-erek
-

v-erek - Czytacz
Ja tez bylem swiadkiem takiego czegos, ale wtedy spalil sie seat ibiza jakis stary rocznikowo, goscie mieli jedna swoja gasnice w kilka innych ale tamte byly tak stare ze juz nic nie gasily.. i autko wtedy doszczetnie splonelo tylko kola strzelaly
-

groochu - Czytacz
ja pierd... jaki zal w ogole ja chyba bym sie zesral a to ugasil... tak szkoda takiego golfa ze szok
dobrze ze mial czas krecic komroka film jak dla mnie jakis prymityw totalny ale co zrobic hehe dobrze ze to nie moja golfina 
dobrze ze mial czas krecic komroka film jak dla mnie jakis prymityw totalny ale co zrobic hehe dobrze ze to nie moja golfina 
-

Imper - Members
no żeby nikt znas nie miał okazji kręcić takiego filmiku ze swoim golfe w rolach głównych...
SPRZEDAM >Black VW Golf III GTD TD+IC<
-

kajtek - Members
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe