Moderator: Moderator
• Strona 2 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
te vectry co smigaja u nas nie sa wogole krecone sa one wyposazone w najmocniejsze seryjnie silniki. maja pozdejmowane blokady nic wiecej.
podobno sa to silniuki 2.8i V6 Turbo 280KM.
ra bylo glosno jak w nocy porsche vectra z Cieszyna zlapala, sa to auto ktore moga wszystko. z tego co policjant mowil bo uczyl mnie na kursie prawka teorii to na prostej porshe im uciekalo ale jesli chodzi o zakrety to dochodzili go, mysle ze przy takiej mocy to licza sie glownie umiejetnosci kierowcy.
u mnie po miescie duzo golfow strazy jezdzi. mieszkam na granicy to wydaje mi sie ze jak bylem mniejszy to czeska policja jezdzila naszymi III teraz to w standardzie maja octavie fabie.
podobno sa to silniuki 2.8i V6 Turbo 280KM.
ra bylo glosno jak w nocy porsche vectra z Cieszyna zlapala, sa to auto ktore moga wszystko. z tego co policjant mowil bo uczyl mnie na kursie prawka teorii to na prostej porshe im uciekalo ale jesli chodzi o zakrety to dochodzili go, mysle ze przy takiej mocy to licza sie glownie umiejetnosci kierowcy.
u mnie po miescie duzo golfow strazy jezdzi. mieszkam na granicy to wydaje mi sie ze jak bylem mniejszy to czeska policja jezdzila naszymi III teraz to w standardzie maja octavie fabie.
-

Ryjek - Badacz tematu
byly krecone venciaki odrazu jak przychodzily na garaze policyjne
JAK RYCERZE ZAWSZE BRONIMY HONORU {Z}
-

Golfik1986 - Ekspert
Eero napisał(a):Estońska policja, Haapsalu (płn-zach. Estonii), lato 2002.
[url=http://images44.fotosik.pl/122/4f0e79f360508735med.jpg]Obrazek[/URL]
W tym golfie estońskiej policji, jak się powiększy to widać, że ma wgniecioną tą listewkę blachy przy dolnej części progu, z przodu, mam to samo i też od strony pasażera. To chyba od podnoszenia.
VW Golf, CL Europe, 1995r., 1.6 AEA, benzynowy.
- adrian5
- Czytacz
Nic nie były krecone jedynie zawieszenie sztywniejsze i wzmocninia dodatkowe w drzwiach cos jak w USAch. W 1992 jak był odbiór ventyli w Poznaniu to 2 były Vr6 i gdzies pod Wrocław miały isc na autostrade ale chyba do dzisiejszych czasów nie przezyły.Było pare 2.0 ale gównie 1.8 abs.Golfik1986 napisał(a):byly krecone venciaki odrazu jak przychodzily na garaze policyjne
-

Misiek_B - Czytacz
w bydzi mieli jakies podkrecone wlasnie 1.8 chlopaki opowiadali z ruchu
JAK RYCERZE ZAWSZE BRONIMY HONORU {Z}
-

Golfik1986 - Ekspert