slatego napisalem ze w kazdej chwili mozna to zdjac z samochodu
i tylko mat
Moderator: Moderator
• Strona 2 z 2 • 1, 2
ja na wiosne maluje golfika zonki bo jest kolorowy jak nie wiem
link w podpisie hehe
kupuje 4 L gumy + pistolet w sumie ok 800-900 mnie wyniesie bo biore gume z dowolnym kolorem jaki chce.
link w podpisie hehe
kupuje 4 L gumy + pistolet w sumie ok 800-900 mnie wyniesie bo biore gume z dowolnym kolorem jaki chce.
Aktualnie posiadam golfa III 1.9 TD umierajacego na ruda ospe i to >>> pozostale/chrysler-voyager-jaszczur-t77315.html a miałem tez audi 80 b4, byl tez golf III 1.8 GT i golf III kombi i vento.
-

trojeczkaGT - Members
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
trojeczkaGT napisał(a):ja na wiosne maluje golfika zonki bo jest kolorowy jak nie wiemlink w podpisie hehe
No to czekamy do wiosny na fotki
A jaki kolor małżonka chce? 
-

saszelqq - Members
- Rocznik: 1981
- Silnik: 1.1 GG
- Paliwo: PB+LPG
jak zobaczyla ta palete kolorow to z dnia na dzien inny
jak to kobiety
ale wiem jedno malowanko bedzie
mam gdzie itp wiec zrobie samemu dzis przygotowalem auto tzn rdze usunalem i zamalowalem czarna farba by przejezdzil zime a na wiosne jedziemy z koksem nie moge sie doczekac hehe gdybym mial ogrzewany garaz to bym teraz malowal
jak to kobiety
ale wiem jedno malowanko bedzie
mam gdzie itp wiec zrobie samemu dzis przygotowalem auto tzn rdze usunalem i zamalowalem czarna farba by przejezdzil zime a na wiosne jedziemy z koksem nie moge sie doczekac hehe gdybym mial ogrzewany garaz to bym teraz malowalAktualnie posiadam golfa III 1.9 TD umierajacego na ruda ospe i to >>> pozostale/chrysler-voyager-jaszczur-t77315.html a miałem tez audi 80 b4, byl tez golf III 1.8 GT i golf III kombi i vento.
-

trojeczkaGT - Members
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB