Ten film powinien, uświadomić kilku userów jak powinno się przerabiać VW
http://www.wagenwerks.net/video/h208.html
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Film Wagenwerks
Polerowanie lakieru, akcesoria polerskie - Szczecin i okolice kontakt PW
Mój Mk3
moj-golf/mk3-duzy-przemo-t9718.html
No one expected the Spanish inquisition Monty Python and the Holy Grail
Mój Mk3
moj-golf/mk3-duzy-przemo-t9718.html
No one expected the Spanish inquisition Monty Python and the Holy Grail
-

duzy_przemo - Czytacz
to jest klasa i zero allegro:P bo niestety w Polsce tunig głównie na allegro bazuje 
zapraszam do obejrzenia mojego GTI http://www.golf3.pl/topics2/moj-golf-gt ... t14130.htm
-

rogal133 - Badacz tematu
Chicalbym, zeby w PL byl taki asfalt, wtedy dobre kolo i gleba - jest fajnie. Niestety stosunek grubosci naszych i ich portfeli jest niespolmierny.
Oni wydaja tyle na polozenie lakieru co ja wydalem na swojego staruszka, dodatkowo wszystkie elementy z napisem "Made In Germany", zero kompromisu, swietnie dopasowane detale tworzace idealna calosc.
Jak wygram w totka obiecuje rozberac swoje GT i zlozyc jak fabryka, a moze i lepiej.
Oni wydaja tyle na polozenie lakieru co ja wydalem na swojego staruszka, dodatkowo wszystkie elementy z napisem "Made In Germany", zero kompromisu, swietnie dopasowane detale tworzace idealna calosc.
Jak wygram w totka obiecuje rozberac swoje GT i zlozyc jak fabryka, a moze i lepiej.
Alten VW Fück Opel ~VAGSTYLE~
-

Sivy - Members
BULID napisał(a):u nich dobry lakier gleba felgi i silnik a u nas glownie podswietlenia i felgi
zaczynając od tego, że większośc z nas ma fury właśnie od nich, czyli zza odry

-

Robertuss - Members
- Rocznik: 1999
- Silnik: 2.8 AQD
- Paliwo: PB+LPG
- Nadwozie: 5-drzwiowe
wszystko super, ale na to trzeba miec kase, a z tym juz jest problem, moze kiedys... autka zajebiste 

- kuracjusz
- Badacz tematu
osobiście na bieżąco oglądam te filmy z produkcji wagenwerks i wszystkie sa mega
co do tego filmiku i aut w nich to najbardziej podoba mi sie jak oni kombinują np z felgami zobaczcie niebieskie mk4 i różowe felgi [4:01] tam jest mega kozak a w Polsce ludzie boją sie takich eksperymentów albo pomalowane th line na niebiesko [gdzie w Polcec tylko polerka wchodzi w grę... ] mam nadziej że kiedyś ludzie sie przełamią i będą tak robić
a co do filmu to wszytskie ujęcia sa na profi poziomie ![cwaniak ;]](https://www.golf3.pl/images/smilies/cwaniak.gif)
co do tego filmiku i aut w nich to najbardziej podoba mi sie jak oni kombinują np z felgami zobaczcie niebieskie mk4 i różowe felgi [4:01] tam jest mega kozak a w Polsce ludzie boją sie takich eksperymentów albo pomalowane th line na niebiesko [gdzie w Polcec tylko polerka wchodzi w grę... ] mam nadziej że kiedyś ludzie sie przełamią i będą tak robić
a co do filmu to wszytskie ujęcia sa na profi poziomie ![cwaniak ;]](https://www.golf3.pl/images/smilies/cwaniak.gif)
-

noname_conek - Gaduła
FAJNA muzyka, no i ujecia boskie!!!
Ciekawe czy kręcą wesela po godzinnach???
a ha i jeszcze jedno zauważyłem!!! że drogi i bryki mają fajne,,, ale my mamy LEPSZE DZIEWCZYNNY
NAJłADNIEJSZE!!! HA-nie mają startu z naszymi 
Ciekawe czy kręcą wesela po godzinnach???
a ha i jeszcze jedno zauważyłem!!! że drogi i bryki mają fajne,,, ale my mamy LEPSZE DZIEWCZYNNY
NAJłADNIEJSZE!!! HA-nie mają startu z naszymi 
-

jacekPlacekkk - Gaduła
święta prawda, a ja jestem żywym przykłademjacekjurzykkk napisał(a):ale my mamy LEPSZE DZIEWCZYNNY NAJłADNIEJSZE!!! HA-nie mają startu z naszymi

...i love Golf...
.:: MÓJ KOCHANY KOPCIUSZEK ::.
Jeśli choć jedną dobrą myśl wniosłeś do czyjegoś umysłu,jedno dobre uczucie zaszczepiłeś w czyjeś serce,jedną chwilą szczęścia rozpromieniłeś smutne szare życie,SPEŁNIŁEŚ ZADANIE ANIOŁA NA ZIEMI!
.:: MÓJ KOCHANY KOPCIUSZEK ::.
Jeśli choć jedną dobrą myśl wniosłeś do czyjegoś umysłu,jedno dobre uczucie zaszczepiłeś w czyjeś serce,jedną chwilą szczęścia rozpromieniłeś smutne szare życie,SPEŁNIŁEŚ ZADANIE ANIOŁA NA ZIEMI!
-

andzia@@ - Members