Witam otóż mam ofertę kupna szerokiej stali ale koleś pisał ze jedna jest źle pospawana i ma bicie przy 60km/h przy większych nie odczuwa się po 10tys padło mu łożysko
felga 16x9 miał z tylu założona i tu się chciałem zapytać czy jest jakaś możliwość wyeliminowania tego???
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
-

swiety - Czytacz
Witam otóż mam ofertę kupna szerokiej stali ale koleś pisał ze jedna jest źle pospawana i ma bicie przy 60km/h przy większych nie odczuwa się po 10tys padło mu łożysko
felga 16x9 miał z tylu założona i tu się chciałem zapytać czy jest jakaś możliwość wyeliminowania tego???
Moim zdaniem szkoda zycia dla tych felg
jak zakladac felgi spawane to tylko od kogoś kto robil to profesjonalnie a nie sam w garazu, takie moje zdanie 
-

K@mil - POMOCNIK

K@mil, Chodzi tez że cena jest dobra z oponami i własnie nie wiem co zrobić jedni doradzają kupić i dospawać nowa ta jedna czy lepiej się nie pchać w to
Mam tez 2 ofertę ale to już troszkę szerzej 16 przód 8,5j z opona 195/40 tył 9,5 z opona 215/40 ciężko by było z nimi w moim golfie
Mam tez 2 ofertę ale to już troszkę szerzej 16 przód 8,5j z opona 195/40 tył 9,5 z opona 215/40 ciężko by było z nimi w moim golfie
-

swiety - Czytacz
Własnie tez mi się to wydawało dziwne i jeszcze pisał że spuści cenę...
A co myślicie o tym drugim zestawie?? 9,5 z tyłu i 16 to nie za dużo??
Koleś około 60 kilosów ode mnie i pisał że nie ma sprawy z przymiarka jeździły na negatywie w pasacie b3 to wystawały 1cm od sierpa cena w miarę dobra jak się to 9,5j miało do golfa
Koleś około 60 kilosów ode mnie i pisał że nie ma sprawy z przymiarka jeździły na negatywie w pasacie b3 to wystawały 1cm od sierpa cena w miarę dobra jak się to 9,5j miało do golfa

-

swiety - Czytacz
swiety napisał(a):Własnie tez mi się to wydawało dziwne i jeszcze pisał że spuści cenę...
ciężko będzie to upchnąć. Bez dobrego klepania rantu się nie obędzie ale może nie wystarczyć.
- killah
tak czy siak bym nie upchnął bo opona 215
prawdopodobnie kupie zwykła stal i zlecę poszerzenia na taka jak mi pasuje chyba to będzie 8 i 8,5 tylko szkoda ze serduszek nie można dostać w rozstawie 5x100 bo te felgi z kółeczkami to dziwnie wyglądają

prawdopodobnie kupie zwykła stal i zlecę poszerzenia na taka jak mi pasuje chyba to będzie 8 i 8,5 tylko szkoda ze serduszek nie można dostać w rozstawie 5x100 bo te felgi z kółeczkami to dziwnie wyglądają

-

swiety - Czytacz
• Strona 1 z 1