gość zapewniał mnie że nic temu tam nie będzie ale mnie to gryie ze tam mam coś. i moje pytanie brzmi czy może się coś stać z oponą albo coś ?Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
w oponie!!
dziś byłem na wymianie opon. i podczas wywarzania słyszę że jest coś w środku w oponie tak jakby kamyczek jakiś
gość zapewniał mnie że nic temu tam nie będzie ale mnie to gryie ze tam mam coś. i moje pytanie brzmi czy może się coś stać z oponą albo coś ?
gość zapewniał mnie że nic temu tam nie będzie ale mnie to gryie ze tam mam coś. i moje pytanie brzmi czy może się coś stać z oponą albo coś ?- tome89
- Czytacz
ja nie potrafi zaozyc opony na felge ,to wróc do niego i niech ja sciagnie zpowrotem i wywali ten kamyczek.tome89 napisał(a):dziś byłem na wymianie opon. i podczas wywarzania słyszę że jest coś w środku w oponie tak jakby kamyczek jakiś gość zapewniał mnie że nic temu tam nie będzie
co z niego za wulkanizator....
-

swatu - VIP
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
cóż można jeszcze powiedzieć? Może go porządnie opiepr*yć za fuszerkę do tego? Bo takie błędy to może dziecko w podstawówce popełnić, a nie wulkanizator.
Moje mk3
“go to work, send your kids to school
follow fashion, act normal
walk on the pavements, watch T.V.
save for your old age, obey the law
Repeat after me: I am free”
“go to work, send your kids to school
follow fashion, act normal
walk on the pavements, watch T.V.
save for your old age, obey the law
Repeat after me: I am free”
-

e2 - Members
i dziś się wybrałem do tego "fachowca" i co słyszałem heh ze to moja sprawa co mam w oponie dałem mu opony a on założył i do jego obowiązku nie należy sprawdzać co klient ma w oponie. bym od niego kupił to by mi sprawdził.a pyzatym ma pan opony do wyrzucenia a nie do jazdy. to słyszałem heh a opony maja gdzieś 4mm w końcu wybrałem się do innego fachowca i wyciągnął mi kamyczek.
- tome89
- Czytacz
no i brawo ,dobrze ze im tego kamyczka nie odpusciłes ,o swoje trza walczyc.tome89 napisał(a):w końcu wybrałem się do innego fachowca i wyciągnął mi kamyczek.
-

swatu - VIP
ciśnij do niego i niech robi jeszcze raz, tylko tym razem żeby dobrze zrobił. Skoro Ci się wydaje że coś tam jest w oponie to trzeba to zmienić, bo chyba z nudów sobie tego nie wymyśliłeś
.
.MK3 BY RESPEKT - NOWA SESJA - NOWE PLANY!!! << zapraszam
POTRZEBUJESZ DIAGNOZY VAG'iem - PISZ!
moj-golf/golf-3-1-9-tdi-by-respekt-t20801.html
POTRZEBUJESZ DIAGNOZY VAG'iem - PISZ!
moj-golf/golf-3-1-9-tdi-by-respekt-t20801.html
-

respekt - Members