Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
ucieka powietrze
siemanko, jako ze zima za pare miesiecy postanowailem zamontowac zimowki (dostalem je, ktos nimi zrobil sezon), kupilem wiec stalowki zalorzylem, okazalo sie ze z jednego kola ucika powietrze. I teraz tak - powietrze ucieka miejwiecej tak ze po jednej nocy slysze ze bok opony ociera o asfalt, jezeli nie pompuje powietrza to po paru dniach powietrza jest tyle samo (nie ucieka do konca). Czy ktos moze mi wyjasnic, czy jest to wina opony czy felgi, i czy ew. mozna to jakos naprawic w domu (kiedys czytalem ze mozna wsypac troche mąki do srodka), ale nie wiem czy to prawda, mąka zekomo ma uszczelnic jakies mikro dziurki.
- relaniu
- Czytacz
możliwe że maszynka tobie poszła.koszt naprawy to tylko 10 zł w warsztacie wulkanizacyjnym 

Mój GOLF moj-golf/joker-1-9-tdi-t61143.html
-

hanawald - Members
- Rocznik: 97
- Silnik: 1.9 tdi
- Paliwo: ON
- Nadwozie: 5-drzwiowe
Skoro tak cie zbawi to 5-10 zł to zdejmij koło weź jakąś duża miskę albo wannę napełnij woda, wsadź do niej to koło (napompowane wcześniej) i będziesz widział którędy idą bąble powietrza
-

Radi - Members
- Rocznik: 93
- Silnik: 2.8 AAA
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 5-drzwiowe
RADI dobrze radzi;)
jeżeli ucieka powietrze to
1. opona ma dziurkę spowodowaną gwoździem , lub czyms innym ostrym
2.uszkodzona jest wentylnica
3.potrzebne uszczelnienie felgi gdy powietrze schodzi przy rancie, pasa montażowa przestała działać nie uszczelnia koła i temu schodzi
ceny usług
1.25zł
2.20zł
3.20zł
robota na 5 min:)
pozdrawiam pracownik wulkanizacji
)
jeżeli ucieka powietrze to
1. opona ma dziurkę spowodowaną gwoździem , lub czyms innym ostrym
2.uszkodzona jest wentylnica
3.potrzebne uszczelnienie felgi gdy powietrze schodzi przy rancie, pasa montażowa przestała działać nie uszczelnia koła i temu schodzi
ceny usług
1.25zł
2.20zł
3.20zł
robota na 5 min:)
pozdrawiam pracownik wulkanizacji
)- lukaszek92
- Czytacz
• Strona 1 z 1