Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
SREDNICA PIAST...
Hej panowie mam pytanko czy wi ktos jaka jest srednica piasty w golfie 3 1.8AAM bo zakupiłem sobie fajniutkie kółka 17 cali i musze tylko zmienic pierscienie centrujace tylko nie pamietam srednicy piast. Ps.a tak pozatym to przednia i tylna piasta ma zawsze taka sama srednice???
-

VWARNI - Czytacz
VWARNI, W GOLFACH III średnica piast tylnych jak i przednich taka sama 57.1 mm, tak więc kupując pierścień musisz podać wewnętrzną średnicę pierścienia 57.1 mm i zewnętrzną czyli rozmiar otworu felgi jaką masz.
Jeśli pomogłem punkcik nie zaszkodzi. Powodzenia.
Jeśli pomogłem punkcik nie zaszkodzi. Powodzenia.
-

miras - Czytacz
OK dzieki tak cos myslałem ze 57mm tylko nie byłem pewnien czy dokładnie
A tak pozatym musze jeszcze kupić sruby ze stożkiem i wogole ile powinna wystawac sruba z felgi zeby nie była za krotka ani za długa???nie czasem tak ze 15mm??? .......ps.moze to głupie pytanie ale o co chodzi z tymi punkcikami za pomoc 
A tak pozatym musze jeszcze kupić sruby ze stożkiem i wogole ile powinna wystawac sruba z felgi zeby nie była za krotka ani za długa???nie czasem tak ze 15mm??? .......ps.moze to głupie pytanie ale o co chodzi z tymi punkcikami za pomoc 
-

VWARNI - Czytacz
VWARNI, z długością śrub jest różnie np. do moich alusków ze stalówek pasowały w sklepach gdzie mają śruby podasz im parametry felgi to oni wiedzą jakie trzeba długie. A jeśli chcesz dodać komuś punkcik to na górze w FAQ jest opisane.
-

miras - Czytacz
• Strona 1 z 1