Czy sprayem do felg z castoramy pomaluje stalówki tak zeby wytrzymała ta farba chociaz do tej następnej zimy, czy jest jakieś lepsze rozwiązanie przy małych kosztach?Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Spray do felg
Chciałem pomalować sobie stalówki na biało bo ich obecny stan woła o pomste do nieba
Czy sprayem do felg z castoramy pomaluje stalówki tak zeby wytrzymała ta farba chociaz do tej następnej zimy, czy jest jakieś lepsze rozwiązanie przy małych kosztach?
Czy sprayem do felg z castoramy pomaluje stalówki tak zeby wytrzymała ta farba chociaz do tej następnej zimy, czy jest jakieś lepsze rozwiązanie przy małych kosztach?-

deusiwo - Members
- Rocznik: 95
- Silnik: ADZ
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 5-drzwiowe
Na biało, to prędzej czy później Ci rdza wyjdzie po takim spreju
Może nawet końca tej zimy nie dotrzyma. Bo wątpię, że profesjonalnie przygotujesz te fele do malowania, skoro o spreju myślisz
Jak chcesz coś z felami zrobić, to daj na czarny mat i spokój bo rudej tak nie widać 
Może nawet końca tej zimy nie dotrzyma. Bo wątpię, że profesjonalnie przygotujesz te fele do malowania, skoro o spreju myślisz
Jak chcesz coś z felami zrobić, to daj na czarny mat i spokój bo rudej tak nie widać 
-

Karol B. - Members
czarnych nie chce bo mam ciemne auto i sie bd zlewać.. Te moje felgi nie tyle są zardzewiałe co schodzi z nich farba, ale pod spodem są czarne a nie rude 

-

deusiwo - Members
-

deusiwo - Members
Jak nie ma rdzy, to możesz spróbować z tym sprayem, tylko zrób wszystko porządnie
Ja niestety miałem rdzy sporo na stalówkach i po pierwszym śniegu z solą wyszła mi ponownie
Dokładne przygotowanie felg nie okazało się wystarczające 
Ja niestety miałem rdzy sporo na stalówkach i po pierwszym śniegu z solą wyszła mi ponownie
Dokładne przygotowanie felg nie okazało się wystarczające 
-

saszelqq - Members
- Rocznik: 1981
- Silnik: 1.1 GG
- Paliwo: PB+LPG
- Nadwozie: 3-drzwiowe
Jedna jest tylko zardzewiała i to dość sporo, ale jest krzywa, trzeba mi ją zmienić więc i tak jakbym malował to już tą nową
Sprobuję z tą farbą i zobacze jak to wyjdzie 
Sprobuję z tą farbą i zobacze jak to wyjdzie 
-

deusiwo - Members
• Strona 1 z 1