Witam mam felgi z oponami 195/50/15 i problem mianowicie jest taki ze schodzi mi powietrze z wszystkich 4 kół i to równomiernie , jak napompuje przykładowo na 2,2 bara to po dwóch niach mam tak 1.9 nie wiem czemu
Wentylki? Kiedy zakładałeś opony na felgi? Może źle założone?
Moje mk3 “go to work, send your kids to school follow fashion, act normal walk on the pavements, watch T.V. save for your old age, obey the law Repeat after me: I am free”
jak felgi stalowe to radzę się przyjrzeć rantom. Ja miałem z tym koszmar w zimę. Pordzewiałe ranty przez co nie dolegała tam opona i schodził wiatr z nich.
a może gdzieś kolega niefortunnie najechał na coś? też bym obstawial wentylki, tak jak killah, radzii woda na wentylek obserwować, a jak nic nie bedzie sie działo i masz taka możliwość zdejmij całe koło zanurz w wodzie i obserwuj gdzie schodzi powietrze.
bułem na wulkanizacji , i powiedziano mi ze najprawdopodobniej cos jest nieszczelne miedzy felga a opona bo guma z metalem pracuje wyciera sie i powstaje jakis proszek i ze trzeba wyczyscic sos tam zrobic i zawołali za 4 koła 100 zł