Moderator: Moderator
• Strona 1 z 3 • 1, 2, 3
Rozstaw śrub golf III
Witam.Czy ktos mógłby mi powiedziec jaki jest rozstaw śrub przy felgach do golfika.Chcialbym zakupic sobie jaklies ładne aluski 16-sto calowe.Pozdrawiam!!!
-

krychol - Berbeć
Witam
Jeżeli już chcesz koniecznie kupować takie fele to przynajmniej weż jakiś wyższy profil np. 55 bo na niższych to porażka.Sam miałem 205/45R16 i niestety poszły się jeb****.Nasze drogi nie są niestety przystosowane do takich felg.I pamiętaj kup nowe i nie łaś się że uda mi się kupić dobre używane.Tanie mięso jedzą psy!Powodzenia przy zakupie.
Pozdro
Jeżeli już chcesz koniecznie kupować takie fele to przynajmniej weż jakiś wyższy profil np. 55 bo na niższych to porażka.Sam miałem 205/45R16 i niestety poszły się jeb****.Nasze drogi nie są niestety przystosowane do takich felg.I pamiętaj kup nowe i nie łaś się że uda mi się kupić dobre używane.Tanie mięso jedzą psy!Powodzenia przy zakupie.
Pozdro
- Red_Devil
- Berbeć
marcino to nieźle musi wyglądac ja jeszce musze spręzynki wstawic z tyłu bo mi siadły
a to do mnie kierunek=>> http://www.golf3.pl/topics2/19-td-speci ... 0.htm#9769
-

martinez - Czytacz
witam wszystkich gofrowiczów sam mam fele 15 cala opony 195/50 a zimówki 195/55 ładnie to wygląda ale prawda jest taka że na takich oponach żle sie jeżdzi bo nasze drogi to same koleiny i strasznie prowadza utko poprostu trzeba bardziej uważać nie można otym zapomnieć pozdrawiam
-

marko1967 - Members