Siema.
Dostałem fajne tanie felgi do golfiny, ale mam problem z centrowaniem ich na piaście.
Fele mają otwór centrujący 62mm a golfina jak wiemy 57mm. Wiem że muszę zastosować pierścień centrujący, tylko że nie mogę znaleźć pierścionków pod ten wymiar. Według podziałki na byle jakiej aukcji ( http://allegro.pl/show_item.php?item=1545987592 ) pierścienie są 60,1mm a następny wymiar to 63,4.
Dam radę zdobyć pierścienie pod ten wymiar? Jakie skutki ma założenie felunku bez pierścieni i jaka jest szansa że nie będzie negatywnych efektów?
Z góry dzięki i pozdr.
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
uzbek, w golfie dokładnie jest 57,1mm. Poszukaj dobrze, bo słyszałem że niektórzy robią w ogóle pod klienta pierścienie. Najlepiej to powysyłaj zapytania do sprzedawców czy ktoś ma przejście z 62 na 57,1.
Mój Goferek- były:
moj-golf/czarnuch-by-czaro-t26881.html
moj-golf/czarnuch-by-czaro-t26881.html
-

czaro - Members
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 5-drzwiowe
Tanie, bo rzadko trafia sie taki rozmiar piasty na feldze.
Bez pierscieni czy tak czy tak to ci kolo bedzie bylo. Pierscienie to mus, bo jak troche pojezdzisz to mozesz szybciej wywalic lozyska lub elementy zawieszenia.
Bez pierscieni czy tak czy tak to ci kolo bedzie bylo. Pierscienie to mus, bo jak troche pojezdzisz to mozesz szybciej wywalic lozyska lub elementy zawieszenia.
-

prezesik - Members
• Strona 1 z 1