Siema,
nabyłem parę dni temu MK3 '96 1.8 75 KM (na więcej nie było mnie stać i na razie tak zostanie).
Przez zimę chce zaopatrzyć się w używane gwinotwane zawieszenie i szeroką felgę. Planuje zakupić jakieś 16" stalówki i poszerzyć je, pewnie tutaj bo jestem z łodzi : http://wheel-wide.com.
Jaka felga będzie dobrą bazą do poszrzenia ? Przód 8,5 tył 9 J docelowo .
Pozdrawiam
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Jeśli chodzi o szeroką stalowkę 16 cala i 4x100 to nie masz dużego wyboru jest tylko jedna opcja stal od opla astry tyle ze trzeba minimalnie roztoczyć otwór cętrujący bo oplowski jest odrobinę mniejszy
-

Radi - Members
- Rocznik: 93
- Silnik: 2.8 AAA
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 5-drzwiowe
Wybierz stary i dobry wzór serduszka z vw (mam nadzięję że właściciel się nie obrazi za zamieszczenie zdjęcia
) jak byś chciał to ja będę miał stal z mojego chrupka 
) jak byś chciał to ja będę miał stal z mojego chrupka 
-

Banita95 - Members
- Rocznik: 99
- Silnik: 2.3
nie jestem pewny co to za felga na zdjęciu ale wygląda dobrze.
To jest właśnie chyba Oplowska.
Wybierz stary i dobry wzór serduszka z vw (mam nadzięję że właściciel się nie obrazi za zamieszczenie zdjęcia) jak byś chciał to ja będę miał stal z mojego chrupka
Serduszka występują w 16" ?
-

rosa - Czytacz
rosa napisał(a):nie jestem pewny co to za felga na zdjęciu ale wygląda dobrze.
To jest właśnie chyba Oplowska.Wybierz stary i dobry wzór serduszka z vw (mam nadzięję że właściciel się nie obrazi za zamieszczenie zdjęcia) jak byś chciał to ja będę miał stal z mojego chrupka
Serduszka występują w 16" ?
Raz że to jest właśnie ta 16 z opla drugie że te serduszka wystepuja tylko w 15 calach
-

Radi - Members
- Rocznik: 93
- Silnik: 2.8 AAA
Radi napisał(a):Poważnie to miałem kiedyś szeroką 15 plus srogą glebę to ciężko normalnie latać
otóż to, a do pracy muszę nim śmigać, mimo że pięknie wyremontowali mi ostatnio odcinki to po zimie wrócą do polskiej normy.
będzie 16" z opla.
a tak swoją drogą, nie poniosło mnie z planami na 8,5 J przód ?
-

rosa - Czytacz