Witam
Jezeli ktos by chcial poszerzyc felgi to zapraszam.Wszelkie informacje prosze kierowac na 793 026 525 lub 668 382 376 lub gg:5503054 KROSNO PODKARPACKIE Pare zdjec felg mojego wykonania jak znajde wiecej czasu to wrzuce wiecej. Pozdrawiam
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 2 • 1, 2
DaMiR6, Powiedz mi za 15 5x100 jaki koszt??
A masz jakieś zdjecia z tego roku bo wszystkie sa z 07 i 08
A masz jakieś zdjecia z tego roku bo wszystkie sa z 07 i 08
-

Legionista - Members
DaMiR6, Pięknie
A powiedz mi 350 zł to z moimi felami??
PS.. do Admian proponuje podwiesić ten temacik...
A powiedz mi 350 zł to z moimi felami??
PS.. do Admian proponuje podwiesić ten temacik...
-

Legionista - Members
DaMiR6, hehe masz racje ale chciałem sie dopytac bo myślałem ze może masz sklad felg stalowych
Jak coś to dam ci znać, bo miałem robić je u siebie ale koleś jednak odmówił mi
Jak coś to dam ci znać, bo miałem robić je u siebie ale koleś jednak odmówił mi

-

Legionista - Members
Witam chciałbym odświeżyć delikatnie temat
Szukam kogoś kto poszerza felgi w pobliżu Warszawy ,znalazłem w Łodzi ale chciałbym mieć jakieś porównanie słyszałem że ktoś w Otwocku robi ale nie mogę nigdzie numeru znaleźć... Jak ktoś coś wie to proszę o odpowiedź z góry dzięki 
Szukam kogoś kto poszerza felgi w pobliżu Warszawy ,znalazłem w Łodzi ale chciałbym mieć jakieś porównanie słyszałem że ktoś w Otwocku robi ale nie mogę nigdzie numeru znaleźć... Jak ktoś coś wie to proszę o odpowiedź z góry dzięki 
- wlodar
- Berbeć
Witam, mam palące pytanie
Szukałem od dłuższego czasu felg o wzorze takim jak na zdjęciu 6 od góry (czarne z jasnym krzyżem), ktoś wie gdzie takie można dostać albo jaka firma takie produkuje/jak ten model się nazywa? Będę bardzo wdzięczny
Szukałem od dłuższego czasu felg o wzorze takim jak na zdjęciu 6 od góry (czarne z jasnym krzyżem), ktoś wie gdzie takie można dostać albo jaka firma takie produkuje/jak ten model się nazywa? Będę bardzo wdzięczny
-

Adzios - Czytacz