Witam mam pytanko. Kupiłem dzis felgi od goscia ktory jezdził na nich w golfie 2 i pasacie 96rok i na felgach sa zalozone pierscienie centrujace z 63,3 na 58,2 czy takie pierscienie moga byc do golfa 3???
w sumie maja byc 57,1 i teraz nie wiem czy musze zmieniac i czy golf 2 ma piaste na 58,2 czy gosciu miał złe piercienie załozone???
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
pierscienie centrujace
Moj dzien: wstaje rano, właczam neta, sprawdzam czy jestem na liscie 100 najbogatszych polaków, jak mnie nie ma ubieram sie i ide do roboty 

- Eddie1980
- Berbeć
U mnie komplet kosztuje 30 zł. Ja mam też większy otwór i nie mam pierścieni wogóle więc praktycznie koło trzyma się na samych śrubach, ale pierścionki już są w drodze. Jak są za duże pierścienie to możesz tam jeździć, katastrofy nie będzie, tyle że mi strasznie siepie kierą na dołach i muszę po każym 1000 km patrzyć czy jakaś śruba nie popuszcza. Wiec dokręcam każdą po kolei. Lepioej wydać to 30-40 zł i mieć spokój i komfortowa jazdę. Takie moje zdanie
Weźmiesz mnie na prostej?? A ja Cię zniszczę na zakręcie!!
Mój Goferek
Mój Goferek
-

Procent - Members
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
Dzieki Pany. Do zimy pojezdze bez zmieniania pierscieni chyba nie bedzie tragedi. W zimie daje fele do malowania wiec na wiosne bedzie gitara razem z nowymi pierscieniami 

Moj dzien: wstaje rano, właczam neta, sprawdzam czy jestem na liscie 100 najbogatszych polaków, jak mnie nie ma ubieram sie i ide do roboty 

- Eddie1980
- Berbeć
Prawidłowo. U mnie też nowy felunek przyjdzie jutro razem z pierścieniami i zakładam wszystko wiosną. Pozdrawiam
PS. Całą zimę jeździłem bez pierścieni. Auto całe nic się nie urwało
PS. Całą zimę jeździłem bez pierścieni. Auto całe nic się nie urwało

Weźmiesz mnie na prostej?? A ja Cię zniszczę na zakręcie!!
Mój Goferek
Mój Goferek
-

Procent - Members
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
• Strona 1 z 1